Μαύρη κουζίνα με έντονα στοιχεία ξύλου - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Πολύ μοντέρνο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρη κουζίνα με έντονα στοιχεία ξύλου - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έχει συνήθως ένα βεβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, ειδικά τη σεζόν που πέρασε, καθώς χρειάστηκε να συνδυάσει τηλεοπτικά γυρίσματα (δες εδώ το "αντίο" της στο Chart Show), με συναυλίες και εμφανίσεις, συν την προσωπική της ζωή. Έτσι, είναι απαραίτητο να έχει ένα μέρος στο οποίο θα ξέρει ότι όταν γυρνάει, ξεκινάει η χαλάρωση. Αυτό, λοιπόν, είναι το σπίτι της.

Η διακόσμηση του σπιτιού της Δέσποινας Βανδή

Στο σαλόνι της, η τραγουδίστρια έχει επιλέξει ήσυχα χρώματα, κυρίως σε μπεζ αποχρώσεις, στον τοίχο και στα έπιπλα, ενώ υπάρχει έντονα και το στοιχείο του ξύλου, λαμβάνοντας υπόψιν το σύνθετο που στηρίζει την τηλεόραση, αλλά και το τραπεζάκι στο κέντρο του δωματίου.

Όσον αφορά την κουζίνα, εκεί έχει επιλέξει πιο σκούρες αποχρώσεις, καθώς στον τοίχο έχει επιλέξει μαύρο χρώμα και ξύλινα ανοιχτά ράφια που στηρίζονται σε αυτόν. Και τα ντουλάπια είναι μαύρα, ενώ τα ράφια τα έχει διακοσμήσει με πολλά καλαθάκια και μπολ από μπαμπού, μαζί με διάφανα δοχεία που αποθηκεύει τα τρόφιμά της. Μάλιστα, έχει και κάποιες ποπ πινελιές, όπως είναι ο χρωματιστός πίνακας της Μέριλιν Μονρό και σε διάφορα σημεία υπάρχουν διαφορετικά είδη φυτών.

Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από χαλίκια στο πάτωμα και γύρω γύρω η τραγουδίστρια έχει τοποθετήσει φωτάκια με ζεστή απόδοση, για να δημιουργήσει μία cozy ατμόσφαιρα.

Το σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Η κουζίνα της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή - σπίτι

Δέσποινα Βανδή

Ταξίδι "αστραπή" στις ΗΠΑ για την τραγουδίστρια χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή, την οποία είδαμε να "την λέει" πολύ άσχημα στην Έλλη Κοκκίνου, στην τελευταία εκπομπή του Chart Show, βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, μακριά από τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια μοιράστηκε κάποιες στιγμές της εκεί, χωρίς ωστόσο να εξηγεί για ποιο λόγο συνέβη αυτό το ταξίδι.

Η αποκάλυψη έχει την Κυριακή 10/7 μέσα από την εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, όπου έγινε γνωστό πως η ίδια έδωσε μια συναυλία την τελευταία μέρα της Κληρικολαϊκής Συνέλευσης, στο συνέδριο, δηλαδή, που μαζεύονται όλοι οι ιερείς και οι πιστοί από όλη την Αμερική. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσε μπροστά σε τόσο μεγάλο πληθυσμό ιερέων.

Δέσποινα Βανδή