Σαν να παίζουν σε ρομαντική ταινία - Τα τρυφερά τετ α τετ της Δανάης Λιβιεράτου με τον σύντροφό της στη Μύκονο

Πολύ ωραίο ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν να παίζουν σε ρομαντική ταινία - Τα τρυφερά τετ α τετ της Δανάης Λιβιεράτου με τον σύντροφό της στη Μύκονο

Η Δανάη Λιβιεράτου αυτό το διάστημα απολαμβάνει το καλοκαίρι της στο πιο γνωστό νησί της Ελλάδας, την Μύκονο. Όμως, δεν είναι μόνη της και ούτε βρίσκονται μαζί της οι γονείς της. Αντιθέτως, περνάει τον χρόνο της μαζί με το αγόρι της τον Pablo Miller, ο οποίος είναι μουσικούς.

Πέρα, λοιπόν, από το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχει και από που έχει πάρει τα γονίδια, αποφάσισε να μας δείξει μέσα από τον προωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες στιγμές της στο νησί, μαζί με την πιο ρομαντική φωτογραφία που θα μπορούσε να τραβήξει κανείς με τον σύντροφό του.

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Λιβιεράτου με τον σύντροφό της στη Μύκονο

Στην πρώτη φωτογραφία είναι μόνη της καθιστή, φορώντας ένα μπεζ σατέν φόρεμα, ενώ στη δεύτερη ζωντανεύει κάθε ταινία αγάπης που έχουμε δει, αφού ο Pablo την σηκώνει ψηλά και οι δυο τους κοιτάζονται γεμάτοι πάθος, μπροστά από τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος πάνω από την γαλάζια θάλασσα.

«Ελλάδα και εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά η 20χρονη.

Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου - σχέση

Το σχόλιο του Χρήστου Μάστορα σε ανάρτησή της

Η 19χρονη τότε όρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη, ασχολείται πολύ με το τραγούδι και όπως φαίνεται πολλές πόρτες θα ανοιχτούν μπροστά της. Στα social media μάλιστα, μοιράζεται αρκετά βίντεο από διάφορες ερμηνείες της.

Το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, όμως, ξετρέλανε τους φανς της που σχολίασαν για να εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους. Θαυμαστής της φαίνεται βέβαια πως είναι και ο Χρήστος Μάστορας, που δεν δίστασε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Ο τραγουδιστής αντέδρασε βάζοντας φατσούλες και χεράκια, αφού έμεινε άφωνος από την φωνή της.

Να σημειώσουμε πως η Δανάη Λιβιεράτου δημοσιεύσει και φωτογραφίες της με μαγιό, δείχνοντας μας πως δεν πήρε μόνο τη φωνή του μπαμπά της, αλλά και το κορμί της μαμάς της.

Το σχόλιο του Χρήστου Μάστορα σε ανάρτηση της Δανάης Λιβιεράτου