«Έχουμε συνεργαστεί με παραγωγούς που είναι για τα σκουπίδια!» - Απασφάλισε η Νάνσυ Παραδεισανού

Η όλο νόημα απάντησή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχουμε συνεργαστεί με παραγωγούς που είναι για τα σκουπίδια!» - Απασφάλισε η Νάνσυ Παραδεισανού

Η Νάνσυ Παραδεισανού, την οποία την φετινή σεζόν την είδαμε σε εκπομπή του Open, η οποία κόπηκε ωστόσο λίγο μετά τα Χριστούγεννα με όχι τόσο ωραίο τρόπο, πάντα είναι ειλικρινείς και μιλά έξω από τα δόντια χωρίς περιστροφές.

Σε ένα Q&A λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δέχτηκε ερωτήσεις και απάντησε μεταξύ άλλων σε μία που αφορούσε τους παραγωγούς της τηλεόρασης, και πιο συγκεκριμένα τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, και τον Νίκο Κοκλώνη.

Η σπόντα της Παραδεισανού για διάφορους παραγωγούς της τηλεόρασης

Ανάμεσα στα ερωτήματα υπήρξε και ένα που έκανε λόγο για "γλείψιμο" στην τηλεόραση, και τότε σημείωσε: "Νομίζω ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν μία όαση ψυχαγωγίας στη φετινή ατελείωτη Πισπιριγκιάδα... 1000 φορές να βλέπω εκείνον.

Όσον αφορά τον Νίκο Κοκλώνη, κάνει πολύ καλές παραγωγές (Το έζησα στο "Black Out"). Όταν έχεις συνεργαστεί (κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι) με παραγωγούς που είναι για τα σκουπίδια και δεις το καλό, θέλεις να το φωνάξεις από χαρά. Οπότε μάλλον γι' αυτό λένε καλά λόγια οι συνεργάτες του, δεν είναι όλα γλείψιμο. Το καλό -όπως και το κακό- να λέγεται".

 Απασφάλισε η Νάνσυ Παραδεισανού

H σχέση της με την Ράλλη μετά το κόψιμο της εκπομπής

Η συνεργασία της Νικολέττας Ράλλη και της Νάνσυ Παραδεισανού έληξε άδοξα πριν λίγους μήνες, όταν κόπηκε οριστικά και πρόωρα η εκπομπή τους «Αυτό είναι Σαββατοκύριακό». Τότε ήταν που η δεύτερη αναγκάστηκε και να στείλει εξώδικό προς τους ιθύνοντες.

Έπειτα φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν πολλούς συνεργάτες της παρουσιάστριας να μην είναι ικανοποιημένοι μαζί της και με την στάση που κράτησε, ωστόσο κανείς δεν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του δημόσια.

Σε αντίθεση με αυτό έρχονται οι δηλώσεις της Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια μιας κοσμικής εκδήλωσης παραδέχτηκε πως έχουν άριστες σχέσεις.

«Κάθε μέρα μιλάμε με την Νικολέττα Ράλλη. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, είναι σπάνια αλλά συμβαίνει. Η Νικολέττα κανονίζει διακοπές, τον γάμο της, την βάφτιση του παιδιού της και είναι πολύ καλά. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, προσεχώς καλύτερα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.