Ζουν τον έρωτά τους Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς: Αγκαλιά για ''φεγγαράδα'' στις διακοπές τους

Η ρομαντική φωτογραφία του ζευγαριού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ζουν τον έρωτά τους Βίκυ Καγιά  και Ηλίας Κρασσάς: Αγκαλιά για ''φεγγαράδα'' στις διακοπές τους

Η Βίκυ Καγιά και ο επιχειρηματίας Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και δε χρειάζεται να το διαφημίζουν. Μαζί έχουν χτίσει μια όμορφη οικογένεια με τα δύο παιδιά τους και προσπαθούν να απολαμβάνουν όσες περισσότερες στιγμές γίνεται. Αυτή την περίοδο βρίσκονται μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας καθώς κάνουν διακοπές στο νησί, με την κριτή του GNTM να μοιράζεται και ένα πολύ τρυφερό τους στιγμιότυπο στο instagram.

Πρόσφατα η Καγιά μοιράστηκε και φωτογραφία της με τον μικρό Κάρολο, τον οποίο μάλιστα βάπτισαν πρόσφατα στο Μονακό. Γιος και μαμά έβαλαν τα μαγιό τους και προχώρησαν ανέμελοι προς την αμμουδιά. Το σώμα δε του γνωστού μοντέλου παραμένει ''πορσελάνη'' όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η τρυφερή ανάρτηση της Καγιά με τον Κρασσά από τις διακοπές της

Απλές, λιτές, καθημερινές στιγμές από αυτές που δένουν τα ζευγάρια περνούν οι δυο τους, απολαμβάνουν το φεγγάρι στο νησί και κρατιούνται σφιχτά αγκαλιασμένοι.

Ηλίας Κρασσάς και Βίκυ Καγία για ρομάντζο κάτω από το φεγγάρι

Έκλεισε τα 44 και συγκλόνισε τους πάντες με το κορμί της

Η Βίκυ Καγιά είχε πριν από λίγες μέρες τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 44. Ο Γιώργος Καράβας της ευχήθηκε με τον πιο κατάλληλο τρόπο αποκαλώντας την ''κοριτσάκι'', αφού πραγματικά μένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Πολύ ξεχωριστή ήταν εκείνη η μέρα στις 4/7 καθώς μπορεί να τρέχει συνεχώς για τις ετοιμασίες του GNTM 5, ωστόσο που και που βρίσκεται χρόνο να κάνει τις εξορμήσεις της αλλά και τις βουτιές της.

Η ίδια λοιπόν το πρωί της Δευτέρας 4/7 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της (δείτε εδώ κι άλλα στιγμιότυπα που μοιράστηκε), στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με ένα άκρως εντυπωσιακό κόκκινο μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς.

Το σώμα της για ακόμη μια φορά προκαλεί "εγκεφαλικά" και μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως κλείνει τα 44!

«44 baby! #itsmybirthday #greatful», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined