Καλοκαιρινή απόδραση για τη Βίκυ Καγιά: Ξετρέλανε τους πάντες η φωτογραφία με το γιο της Κάρολο

Οι στιγμές πριν από τη δροσερή τους βουτιά!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Καλοκαιρινή απόδραση για τη Βίκυ Καγιά: Ξετρέλανε τους πάντες η φωτογραφία με το γιο της Κάρολο

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν αρχίσει για τους περισσότερους και έτσι σε καλοκαιρινή άδεια ή μη, όλοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της πόλης και να δροσιστούν. Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε σε άγνωστο νησιώτικο προορισμό για το Σαββατοκύριακο και εκτός από φωτογραφίες του πανέμορφου νησιού ανέβασε και μία στην οποία ετοιμάζονται για μπάνιο με τον μικρό της γιο, Κάρολο. Το μοντέλο - παρουσιάστρια άφησε πίσω τα γυρίσματα του GNTM και πέρασε μερικές ποιοτικές οικογενειακές στιγμές.

Η Καγιά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ωστόσο δεν ανεβάζει τόσο συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της, τα οποία βέβαια λατρεύει. Συνήθως αφιερώνεται στις αναρτήσεις για τη δουλειά της, ενώ πάντα θα πάρει και δημόσια θέση όταν θεωρεί ότι κάποιος δικός της άνθρωπος αδικείται. Όπως χθες, όπου η Σοφία Χατζηπαντελή που θα είναι συνεργάτιδά της στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων απάντησε στους επικριτές της με ένα story και η Βίκυ Καγιά έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Η φωτογραφίες της Καγιά από το ταξίδι της στο νησί

Η αγαπημένη κριτής λοιπόν ανέβασε μερικά πολύ όμορφα stories με τοπία του νησιού, ωστόσο αυτό σίγουρα που ξεχώρισε ήταν με το μικρό της γιο Κάρολο όπου χέρι-χέρι προχωρούν προς την παραλία.

Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από το νησί

Η φωτογραφία της Καγιά από το νησί

Η φωτογραφία της Καγιά με τον γιο της

Αποκάλυψε το μυστικό για το καλλίγραμμο κορμί της

Ένα από τα πιο όμορφα και καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ το διαθέτει χωρίς αμφιβολία η Βίκυ Καγιά,όπως βλέπουμε και παραπάνω, η οποία είναι 44 ετών και διατηρείται σταθερά στα 55 κιλά (δείτε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό).

Η παρουσιάστρια και μοντέλο πολύ συχνά μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες πολλά μυστικά ομορφιάς, τόσο για μακιγιάζ και άψογη επιδερμίδα, όσο και διατροφής. Ένα λοιπόν από αυτά που έχει μοιραστεί είναι και η συνταγή για το τέλειο ρόφημα.

Η Βίκυ Καγιά συγκεκριμένα ρίχνει όλα τα υλικά-φράουλες, γάλα και μέλι- στο μπλέντερ και τα χτυπάει για δύο λεπτά. Μετά προσθέτει λίγο γιαούρτι. Συνεχίζει να τα χτυπά στο μπλέντερ για ένα λεπτό και μετά το ρίχνει στο ποτήρι. Πρόκειται για ένα ρόφημα άκρως θρεπτικό και νόστιμο που σε περίπτωση που ακολουθείς κάποια διατροφή ή δίαιτα, θα σε βοηθήσει αρκετά.

undefined