Συμβαίνει τώρα: Για καφέ στη Θεσσαλονίκη Αλεξάνδρου - Τούνη λίγα 24ωρα μετά τον χωρισμό! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί η influencer

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συμβαίνει τώρα: Για καφέ στη Θεσσαλονίκη Αλεξάνδρου - Τούνη λίγα 24ωρα μετά τον χωρισμό! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Είναι το κορυφαίο θέμα συζήτησης εδώ και λίγα 24ωρα. Η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Δευτέρας 11/7 μετά από έναν άσχημο τσακωμό που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον έκανε unfollow και block από τα social media κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν και να αναρωτιούνται γιατί; Το γιατί σας το αποκαλύψαμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr λίγες ώρες μετά (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας που εξηγεί τους λόγους που το ζευγάρι χώρισε).

Την Τρίτη το βράδυ η influencer θέλησε να σπάσει την σιωπή της και να αναφερθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στο συμβάν (δείτε εδώ όσα είπε) ενώ το πρωί της Τετάρτης 13/7 κι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις ο Δημήτρης πέταξε και βρίσκεται πια στην Θεσσαλονίκη.

Οι ρεπόρτερ της Σούλας Γκλάμορους τους πέτυχαν σε γνωστή καφετέρια της περιοχής κι έστειλαν τα ντοκουμέντα που μαρτυρούν πως το ζευγάρι κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης και βγήκαν να συζητήσουν και να βρουν λύση στα όσα τους κράτησαν χώρια αυτά τα 24ωρα.

Μαζί ξανά Αλεξάνδρου και Ιωάννα

Σούλα Γκλάμορους

Σούλα Γκλάμορους ιωαννα τούνη δημήτρης αλεξάνδρου

Πληροφορίες του Youweekly.gr από άτομο στο πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι οι δυο τους αυτές τις ημέρες ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση για τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους και πως δεν υπήρχε πιθανότητα ο Δημήτρης να μην πλησιάσει την Ιωάννα για να βρουν μια λύση.

Λέτε αυτά που τους ενώνουν να είναι πολύ πιο δυνατά από αυτά που τους χώρισαν; Ο χρόνος θα δείξει και σίγουρα το Youweekly.gr θα έχει σε λίγο αποκλειστικό ρεπορτάζ για την τελική απόφαση του ζευγαριού.

Stay tuned!