"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Μελίνα Ασλανίδου σε βραδινή της έξοδο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 12/7 στο City Garden Festival όπου "τσάκωσε" αρκετά γνωστό πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε βυθιστεί στην θλίψη (δείτε εδώ τον λόγο).

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τα δικά της κομμάτια ενώ από την άλλη δεν δίστασε να ποζάρει και με το γνωστό συνθέτη, Μίμη Πλέσσα ο οποίος έδωσε το παρών καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μελίνας Ασλανίδου

Αποκλειστική φωτογραφία Μελίνας Ασλανίδου
Μελίνα Ασλανίδου - Αποκλειστική φωτογραφία

Δεν μιλάει συχνά για αυτό - Η απώλεια που ''τσάκισε'' την Ασλανίδου λίγο πριν ξεκινήσει το τραγούδι

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία μοιράζεται πολλά κομμάτια του εαυτού της με το κοινό είτε μέσα από τις συνεντεύξεις της είτε μέσα από τα social media, στα οποία τη βλέπουμε να είναι πολύ ενεργή.

Ένα από τα θέματα, που τη δυσκολεύει να θυμάται αλλά όταν την πια τη ρωτούν μιλάει λίγο πιο άνετα, είναι ο χαμός του αδερφού της Ανέστη, ο οποίος έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία από τη ζωή, στα 20 του χρόνια. Η ίδια ήταν πολύ δεμένη μαζί του και ποτέ δεν ξεχνάει πως τότε ξεκίνησε τη δισκογραφία σαν μια διαφυγή από ό,τι της συνέβη. Μάλιστα δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως θα παράταγε την καριέρα της αν θα μπορούσε να ήταν εκείνος πίσω στη ζωή.

«Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη;

Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…», είπε η Μελίνα Ασλανίδου παλιότερα στο περιοδικό Gala.

Μελίνα Ασλανίδου