«Γενικά μοιράζονται τα πάντα και για ψύλλου πήδημα!» - Στο στόχαστρο της Μαλέσκου ξανά Τούνη και Αλεξάνδρου

«Αν εσύ δε βάζεις τα όριά σου...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γενικά μοιράζονται τα πάντα και για ψύλλου πήδημα!» - Στο στόχαστρο της Μαλέσκου ξανά Τούνη και Αλεξάνδρου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση αυτή, και κυριολεκτικά έπεσε σαν βόμβα μιας και κανείς δεν το έβλεπε να έρχεται! Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι φαίνεται να μην είναι πλέον μαζί και φήμες λένε πως ο λόγος είναι πολύ σοβαρός.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της την Τρίτη 12/7 σχολίασε καυστικά αυτή την είδηση, για να επανέλθει σήμερα Τετάρτη 13/7 με νέα τοποθέτησή μετά από το δημόσιο μήνυμα της Τούνη λίγες ώρες πριν.

Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν

Το δικό της σχόλιο θέλησε να κάνει η παρουσιάστρια αφότου προβλήθηκε το instastory της Ιωάννας Τούνη που ζήτησε να μη μπαίνουν στην κλειδαρότρυπά της.

«Εγώ θέλω να πω το εξής. Επειδή το κομμάτι αυτό, του τι περιθώριο δίνουμε, πόσο γενναιόδωροι είμαστε σε αυτά τα οποία μοιραζόμαστε διαδικτυακά, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο συζήτησης... Εγώ θα πω ότι στις περιπτώσεις αυτές που πρόσωπα, όπως η κοπέλα, γενικά μοιράζονται τα πάντα και για ψύλλου πήδημα και καλά το κάνει δηλαδή, εκεί δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν τα έχεις θέσει κατανοητά στον πολύ κόσμο που σε ακολουθεί…

Αρά λοιπόν στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα σε κάνει να μη μπορείς εύκολα να μαζέψεις κάτι και να απαιτήσεις οι άλλοι να μην μπουν στο κομμάτι αυτό. Εγώ δεν κρίνω ούτε την Ιωάννα Τούνη, ούτε κανέναν άνθρωπο, ο οποίος στα social media μοιράζεται πολύ υλικό, που τις περισσότερες φορές δεν μας νοιάζει κιόλας. Ασχολούνται όμως πολλοί άνθρωποι. Λέω την προσωπική μου γνώμη! Αν εσύ δε βάζεις τα όριά σου, τι σε ενοχλεί, μέχρι που σε παίρνει και μέχρι που παίρνει και τους άλλους να μπαίνουν στην ζωή σου…

Οι άνθρωποι έτσι κι αλλιώς θα ασχολούνται με τη ζωή ανθρώπων που εκτίθενται δημόσια. Άρα εκεί είναι και αμήχανη στιγμή να πεις “μην ανακατεύεστε σε αυτό”. Σεβαστό άλλα δύσκολο. Ο κόσμος πάντως διψάει αν είναι κάποιος μαζί, κυρίως όμως αν δεν είναι κάποιος μαζί. Και αυτό με προβληματίζει εμένα πάρα πολύ. Get a life σε κάποιους ανθρώπους, γιατί ασχολούνται μόνο με τις ζωές των άλλων».

Για καφέ στη Θεσσαλονίκη Αλεξάνδρου - Τούνη λίγα 24ωρα μετά τον χωρισμό! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Είναι το κορυφαίο θέμα συζήτησης εδώ και λίγα 24ωρα. Η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Δευτέρας 11/7 μετά από έναν άσχημο τσακωμό που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον έκανε unfollow και block από τα social media κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν και να αναρωτιούνται γιατί;

Την Τρίτη το βράδυ η influencer θέλησε να σπάσει την σιωπή της και να αναφερθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στο συμβάν (δείτε εδώ όσα είπε) ενώ το πρωί της Τετάρτης 13/7 κι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις ο Δημήτρης πέταξε και βρίσκεται πια στην Θεσσαλονίκη.

Οι ρεπόρτερ της Σούλας Γκλάμορους τους πέτυχαν σε γνωστή καφετέρια της περιοχής κι έστειλαν τα ντοκουμέντα που μαρτυρούν πως το ζευγάρι κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης και βγήκαν να συζητήσουν και να βρουν λύση στα όσα τους κράτησαν χώρια αυτά τα 24ωρα.

Σούλα Γκλάμορους

Σούλα Γκλάμορους ιωαννα τούνη δημήτρης αλεξάνδρου

Πληροφορίες του Youweekly.gr από άτομο στο πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι οι δυο τους αυτές τις ημέρες ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση για τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους και πως δεν υπήρχε πιθανότητα ο Δημήτρης να μην πλησιάσει την Ιωάννα για να βρουν μια λύση.

Λέτε αυτά που τους ενώνουν να είναι πολύ πιο δυνατά από αυτά που τους χώρισαν; Ο χρόνος θα δείξει και σίγουρα το Youweekly.gr θα έχει σε λίγο αποκλειστικό ρεπορτάζ για την τελική απόφαση του ζευγαριού.

Stay tuned!