«Θα δείξει ο χρόνος αν αντέχουν και αν...» - "Καταπέλτης" ο Πασχάλης για τα απίστευτα σκηνικά στα Mad VMA

"Καταπέλτης" με τα λεγόμενα του στο Love it

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα δείξει ο χρόνος αν αντέχουν και αν...» -

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13/7, στην εκπομπή Love it φιλοξένησαν δηλώσεις του Πασχάλη, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι έγραψαν την δική τους ιστορία στο πεντάγραμμο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για όλα και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί εκτός από την καριέρα και την οικογένειά του, στη βία και στην τραπ μουσική με αφορμή όσα έγιναν στα Mad Awards.

"Καταπέλτης" ο Πασχάλης για τα Mad VMA

«Καταρχήν έχω πει ότι είμαι ενάντια στη βία. Είναι πολύ στενάχωρο, πολύ λυπηρό, πολύ… εξοργιστικό θα έλεγα. Όλα τα είδη της μουσικής που έρχονται, τα νέα είδη, έχουν την πρότασή τους. Εάν το κοινό τα υιοθετεί, αυτά θα πάρουν τη θέση τους στον χώρο και θα δείξει ο χρόνος αν αντέχουν στον χρόνο και αν θα παραμείνουν. Εμένα όλα αυτά μου ακούγονται άμουσα, δεν είναι τραγούδια είναι κάτι άλλο», είπε ο Πασχάλης.

Στην πορεία αναφέρθηκε και στην απώλεια του Δάκη, λέγοντας: «Ο Δάκης είναι πραγματικά μεγάλη απώλεια, γιατί μπορούσε να δώσει κι άλλα. Έφυγε νωρίς θα έλεγα, ήταν πάντα εξαιρετικός. Μέχρι τελευταία που τραγουδούσε, είχε τη φωνή του. Δεν είχε χάσει τη σταθερότητα και την ομορφιά της φωνής του. Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε».

Ο Πασχάλης απασφάλισε για το περιστατικό με την αγωγή αναγνώρισης του παιδιού

Είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας 27/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρόνια κοινής πορείας με την σύζυγό του Αλίκη αλλά και στην υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού και το τεστ DNA.

«Όταν έσκασε αυτή η ιστορία και ήρθε η αγωγή της αναγνώρισης στο σπίτι, η Αλίκη διάβασε την αγωγή. Όταν τελείωσε το διάβασμα, μου λέει «αυτή λέει ψέματα». Έχει ένα σημείο η αγωγή, που ενώ έχει παντού λεπτομέρειες για το τι έγινε, πού πήγαμε, τι κάναμε, ότι είχαμε σχέση κλπ, όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο της σύλληψης του παιδιού της, δεν αναφέρει ούτε ημερομηνία… Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης και συνέχισε:

«Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είχα την ανάγκη μιας δεύτερης ευκαιρίας. Δεν υπήρχε λόγος δεύτερης ευκαιρίας, συνέχιζε η πρώτη ευκαιρία, αυτή που είμαστε μαζί. Μας ενόχλησαν πάρα πολύ όλα αυτά που συνέβησαν και μας ενοχλούν ακόμα».

«Δεν υπάρχει κάτι που να βαραίνει τη συνείδησή μου», τόνισε ο Πασχάλης.