«Μπράβο, τα καταφέρατε...» - Ο Light ''ξεσκίζει'' την παραγωγή των MAD VMA 2022

Το αιχμηρό Instagram story

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μπράβο, τα καταφέρατε...» - Ο Light ''ξεσκίζει'' την παραγωγή των MAD VMA 2022

Χαμός επικράτησε πριν μιάμιση εβδομάδα κατά την διάρκεια των MAD VMA 2022 καθώς σημειώθηκε ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ Snik και Light, δυο τράπερς που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε τεράστια κόντρα. Το σκηνικό είχε πολυσυζητηθεί σε social media και εκπομπές.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα σήμερα Τρίτη 5/7 ο Light έκανε ένα Instagram story στον προσωπικό του λογαριασμό με αφορμή την προβολή των Mad Vma 2022 απο το Mega από την Παρασκευή 1/7. Η κόντρα με την παραγωγή φαίνεται πως καλά κρατεί μιας και όπως θυμόμαστε ο τράπερ έριχνε τα καρφιά του στην διοργάνωση υπονοώντας πως εκείνοι ευθύνονται.

Το Instagram story του Light

Η προβολή του show πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση φτάνοντας το 23% και έτσι ο Light έκανε ένα ακόμη αιχμηρό σχόλιο: «Ποιος είναι ο μοναδικός που επωφελήθηκε από όλο αυτό το τσίρκο; Μπράβο, τα καταφέρατε μετά από 20 χρόνια»

αναρτηση light mad

To ασύλληπτο άδειασμα του Μανίκα σε Light και Snik - «Την επόμενη μέρα του τσακωμού ανέβασαν...»

Έχουν περάσει αρκετές μέρες ωστόσο το αρκετά λυπηρό σκηνικό που διαδραματίστηκε, και παρότι είχαν προειδοποιήσει για όλα αυτά, στα Mad VMA, έχει μείνει σε αρκετούς ως μία πολύ κακή ανάμνηση, κυρίως σε όσους ήταν εκεί και είδαν με τα μάτια τους αυτές τις εικόνες. Πολλοί ήταν λοιπόν αυτοί που καταδίκασαν το γεγονός και συνεχίζουν να το καταδικάζουν μέσα από δηλώσεις τους, όπως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Γιώργος Λιάγκας και πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Μανίκας, που βρέθηκε μαζί με τον 9χρονο γιο του στα βραβεία, ήταν πολύ κοντά στον ξυλοδαρμό, και με δηλώσεις του στο Χαμογέλα και Πάλι την Κυριακή 26/6 τόνισε πως το περίμενε ότι θα συμβεί αυτό το σκηνικό.

«Κι εγώ και ο γιος μου το ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό. Όπως και οι περισσότεροι που ασχολούνται το ήξεραν. Τα παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά, τα συγκεκριμένα, ζουν μέσα από αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Μανίκας.

Ο Γιώργος Μανίκας είπε επίσης: «Την επόμενη μέρα του τσακωμού, ανέβασαν και οι δύο τραγούδι. Οπότε, τα παιδιά, αυτό το κάνουν για δουλειά».