«Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν...» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει τι συνέβη πραγματικά μετά τον καυγά στα βραβεία Mad

Το ρεπορτάζ που έχει στα χέρια του εδώ και κάποιες ώρες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν...» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει τι συνέβη πραγματικά μετά τον καυγά στα βραβεία Mad

Ο καβγάς του Light με τον Snik έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εδώ και λίγα εικοτιτετράωρα, και το κύμα αγανάκτησης αλλά και καταδικασμού των όσων συνέβησαν είναι τεράστιο τόσο από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως οι δηλώσεις της κορυφαίας Μαρίας Φαραντούρη, όσο και από εκείνον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η πλειοψηφία όσων σχολίασαν το περιστατικό, υποστήριξαν πως εκείνοι θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον χώρο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη, και έτσι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 24/6 στο Πρωινό, το λόγο που κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα

«Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Είπα να μην το πω αλλά… Έγινε προσπάθεια από τους διοργανωτές, τους φώναξαν και τους δύο αλλά και τους ανθρώπους που ήταν μαζί τους και τους είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν. Δεν αποχώρησαν.

Εγώ χθες δεν το είχα σαν ρεπορτάζ. Χθες για άλλο πράγμα τσακωθήκαμε γιατί είπες ότι κάνω δημόσιες σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν με νοιάζει σε ποια δισκογραφική είναι, να τους αποβάλλουν»

Μετά τις απαντήσεις των δύο τράπερ στα social media, οι οποίοι όπως φαίνεται έδωσαν και συνέχεια αντί να σταματήσουν την κατάσταση που ήδη κρέμεται από μία κλωστή, σε νέο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 24/6 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, η οποία λίγες ώρες πριν σε έξαλλη κατάσταση καταδίκασε τα γεγονότα, μίλησε ξεκαθαρίζοντας την θέση της για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με αυτά τα δύο πρόσωπα στην εκπομπή της.

«Με το που τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, τελειώνουν αυτοί. Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα, ούτε τραγούδια τους, ούτε τις σχέσεις τους, ούτε τις κοπέλες τους, τίποτα. Δεν πουλάνε καν» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Άκουσα κάπου που τους είπαν καλά παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει “καλά παιδιά” και πραγματικά αν έχουν έστω και λίγο μυαλό είναι ανεπίτρεπτο να το κάνουν αυτό. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις εδώ και δεν με νοιάζει σε ποια δισκογραφική εταιρεία είναι τα παιδιά, αλλά καλό θα ήταν ή να τους μιλήσουν ή να τους αποβάλλουν τελείως».