«Είμαι σε σοκ και πανικό» - Το δημόσιο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για όσα έγιναν στα Mad VMA

«Μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είμαι σε σοκ και πανικό» - Το δημόσιο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για όσα έγιναν στα Mad VMA

Το πρωί της Πέμπτης 22/6 με αφορμή όσα συνέβησαν στα βραβεία Mad, αρκετές ήταν οι εκπομπές που τοποθετήθηκαν επί του θέματος, ξεσπώντας για όσα διαδραματίστηκαν. Έτσι μετά την έκρηξη στο Πρωινό, είδαμε ένα εξίσου απίστευτο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν κρατήθηκε και τα είπε έξω από τα δόντια.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου με το περιστατικό στα MAD VMA 2022

«Αγαπημένοι μου γονείς αυτά που παρακολουθείτε τώρα είναι αυτοί που παίζουν στο You Tube. Ατά είναι τα είδωλα σήμερα. Πήραμε πόσους δημοσιογράφους χθες να μιλήσουν για αυτό και ξέρετε τι μας είπαν; Φοβόμαστε γιατί όλοι αυτοί έχουν μπράβους και μπορεί να μας κάνουν ζημιά. Κι εγώ φοβάμαι γιατί κάνω αυτήν την εκπομπή και μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο όλοι αυτοί.» ανέφερε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου είπε ο Νίκος Κοκλώνης, που έφυγε μετά από αυτά τα περιστατικά, και μου είπε δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό το πράγμα και θλίβομαι. Είμαι σε σοκ και πανικό».

MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση μετά το περιστατικό βίας

Ένα ασύλληπτο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες 22/6 το βράδυ στα VMA 2022 μεταξύ των 2 τράπερ, Light και Snik, καθώς έπαιξαν άσχημο ξύλο, την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβηκε στην σκηνή να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και βίντεο, συνολικά 3 τσακωμοί σημειώθηκαν μεταξύ των 2 αντρών χωρίς να ξέρει ακόμα κανείς ποιος πραγματικά ξεκίνησε τον καυγά και με ποια αφορμή, αν και είναι γνωστή η κόντρα τους τα τελευταία χρόνια.

Τα MAD αμέσως μετά την λήξη της διοργάνωσης αναφέρθηκε στο εν συμβάν και ανακοίνωσε επίσημα πως οι δυο τράπερς θα αποκλειστούν από την μεγαλύτερη γιορτή μουσικής στην Ελλάδα και δεν θα προβληθούν οι εμφανίσεις τους.

Το πρωί μάλιστα της Πέμπτης 23/6 και το MEGA προχώρησε σε μια αντίστοιχη ανακοίνωση.

undefined