«Να βγείτε και να πείτε την αλήθεια, ότι αρχικά...» - Ο Light μέσα από νέες δηλώσεις του ξεμπροστιάζει την παραγωγή των Mad VMA

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και από την κυρία Παπαρίζου...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να βγείτε και να πείτε την αλήθεια, ότι αρχικά...» - Ο Light μέσα από νέες δηλώσεις του ξεμπροστιάζει την παραγωγή των Mad VMA

Από το βράδυ της Τετάρτης 24/6 έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο θέμα, με αφορμή τις σκηνές ντροπής που διαδραματίστηκαν στα μουσικά βραβεία Mad, όταν ο Light και ο Snik πιάστηκαν στα χέρια και διαδραματίστηκαν βίαια και πολύ άσχημα γεγονότα, τα οποία οδήγησαν πολλούς καλλιτέχνες να αποχωρήσουν, όπως η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα.

Ανάμεσα στα άτομα που μπλέχτηκαν, ακούστηκε και το όνομα του τράπερ Trannos, ο οποίος δεν βραβεύτηκε μετά από το σκηνικό, ωστόσο μέσω αναρτήσεων του ο Light, ξεκαθάρισε το πως ξεκίνησε όλο αυτό, γιατί ακούστηκαν διάφορα και ο καθένας επιρρίπτει τις ευθύνες αλλού, πως ο παραπάνω καλλιτέχνης δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν αλλά και πολλά άλλα...

Οι αναρτήσεις του Light

O δημοφιλής τράπερ, που ζήτησε συγγνώμη λίγο μετά το απίστευτο συμβάν, μεταξύ άλλων ανέφερε προς τις πρωινές εκπομπές που σχολίασαν το γεγονός, πως καλύτερα θα ήταν να κάνουμε καλύτερη έρευνα για το συμβάν όταν μιλάμε δημόσια, ζήτησε συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου αλλά ρίχνει και τα καρφιά του στην διοργάνωση.

Ο Light μέσα από νέες δηλώσεις βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ο Light μέσα από νέες δηλώσεις
Ο Light βάζει τα πράγματα στη θέση τους

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει»

Ο Light στο βίντεό του που μιλά πρώτη φορά μετά το συμβάν, αναφέρει πως ο Snik ήταν εκείνος που προκάλεσε πρώτος την ένταση ανάμεσά τους και στη συνέχεια εκείνος τον πλησίασε και τα αίματα άναψαν για τα καλά.

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν..

Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Light.

Στη συνέχεια, ο νεαρός τράπερ μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του αναφέρεται σε όλες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα λέγοντας πως διαστρέβλωσαν την αλήθεια αφού υποστήριξαν πως ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά ενώ αυτό που συνέβη ήταν το αντίθετο και επισημαίνει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση.

αναρτηση light