«Κάποιοι πρέπει να ενηλικιωθούν» - ''Καταπέλτης'' ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατά των τράπερς

Με αφορμή το σκηνικό στα MadVma 2022

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Κάποιοι πρέπει να ενηλικιωθούν» - ''Καταπέλτης'' ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατά των τράπερς

Είναι γεγονός πως στα φετινά μουσικά βραβεία Mad Vma το βράδυ της Τετάρτης 23/6 2022, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και δημιουργήθηκαν σοβαρά θέματα στην ροή του γυρίσματος, μετά το άγριο σκηνικό μεταξύ του Snik και του Light. Πολλοί ήταν εκείνοι, που σχολίασαν και καταδίκασαν το σκηνικό. Μάλιστα, κάποιοι, που βρίσκονταν κοντά παρ' ολίγον να χτυπήσουν χωρίς να φταίνε.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος κλήθηκε να δώσει βραβείο στον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι που συνέβη λίγο μετά το περιστατικό, δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν.

Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τον καυγά μεταξύ των τράπερς

"Αν και πολιτικός δε θα πω πολλά. Νομίζω έγινε σαφές απόψε ότι κάποιοι πρέπει να ενηλικιωθούν και γι΄ αυτό πάμε να δούμε τις υποψηφιότητες για τον καλύτερο άντρα καλλιτέχνη adult" είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στη σκηνή των Mad Awards.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ έκανε και σχετική ανάρτηση σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν.

"Χτες ξεπεράστηκε κάθε όριο ωμής βίας από ανθρώπους που δεν αξίζουν να ονομάζονται "καλλιτέχνες".

Δεν κρίνω όσους τους θεωρείτε πρότυπα, απλά θέλω να σας πω κάτι που γνωρίζω καλά από το δικό μου χώρο και τη δουλειά που κάνω.

Ο κόσμος αποφασίζει, όλοι εσείς. Αν οι trappers της βίας θα είναι στην κορυφή ή στον πάτο, είναι καθαρά δική σας απόφαση, της νέας γενιάς.

Κυρανάκης αναρτηση

Κυρανάκης αναρτηση για τραπερς

Η Μαρία Φαραντούρη απασφάλισε για τις εικόνες ντροπής στα Mad VMA - «Είδατε που φτάσανε;!»

Μία εκ των κορυφαίων ερμηνευτριών που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα, η Μαρία Φαραντούρη, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία την πέτυχε σε έξοδό της. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή την Παρασκευή 24/6, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε όταν ρωτήθηκε και στον άγριο καβγά ανάμεσα στον Light και τον Snik στα βραβεία MAD.

«Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερς, είναι απλές φωνές. Το κίνημα αυτό προήλθε από την Αμερική και είναι φυσικό να το μιμηθούν σε όλες τις χώρες. Αρκεί να λέγονται σωστά πράγματα. Τώρα να λένε πράγματα που τα παιδιά επηρεάζονται αρνητικά… Για σεξ, για γκόμενες… Τα θεωρώ… δεν το συζητάω», είπε αρχικά η Μαρία Φαραντούρη.

Κλείνοντας, η Μαρία Φαραντούρη τόνισε: «Είδατε που φτάσανε; Καβγαδίσανε, έπεσε ξύλο. Αυτά δεν είναι… Τι να κρίνεις τώρα;».