«Χυδαίο ψέμα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Ευγενία Μανωλίδου για τις φήμες ότι την χτύπησε ο Άδωνις

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Χυδαίο ψέμα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Ευγενία Μανωλίδου για τις φήμες ότι την χτύπησε ο Άδωνις

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες ώρες μετά από ένα "χυδαίο ψέμα" που εξόργισε τόσο τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και την Ευγενία Μανωλίδου.

Μάλιστα, είδαμε τον ίδιο νωρίτερα να παίρνει θέση δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου ξέσπασε φανερά (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε). Από την άλλη, η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να αναφερθεί και η ίδια για το συγκεκριμένο συμβάν.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores».

Το ξέσπασμα της Ευγενίας Μανωλίδου

Δεν φεύγει από το πλευρό του Άδωνη η Ευγενία Μανωλίδου - Η φωτογραφία τους από τη νέα παρουσίαση βιβλίου

Παρά τα πολλά χρόνια γάμου ο έρωτας της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη καλά κρατεί! Η Μανωλίδου βρέθηκε χθες Τετάρτη 29 Ιουνίου στο επιβλητικό αίθριο του κέντρου «Γαία», στο μουσείο Γουλανδρή, στην Κηφισιά, όπου ο σύζυγός της και Υπουργός Άδωνης, παρουσίαζε το νέο του βιβλίο «Απλά Μαθήματα Ρητορικής». Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά και ο υπουργός δεν παρέλειψε να ανέβασε ένα στιγμιότυπό τους στο instagram όπου την ευχαριστούσε για τη στήριξή της.

Ημέρες εξόδου φαίνεται πως είναι οι τελευταίες για τους πολιτικούς της χώρας μας, αφού και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε δύο φορές μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα σε κοινωνικές εκδηλώσεις σε μια παράσταση, αλλά και μια συναυλία. Και ο πρωθυπουργός πάντως Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την αγάπη του για τη σύζυγό του Μαρέβα, που σήμερα 30/6 έχει τα γενέθλιά της.

Τα τελευταία χρόνια είναι ο στυλοβάτης της «Ελληνικής Αγωγής» της σχολής που έχει δημιουργήσει ο υπουργός για τη διδαχή των Αρχαίων Ελληνικών.

Μάλιστα της απέδωσε δημόσια «εύγε» για την παρουσίαση του βιβλίου του σε σχετικό ποστ γράφοντας ότι «ειδικά για το βιβλίο και για την χθεσινή εκδήλωση δούλεψε σκληρά και της αξίζουν τα εύγε! Την ευχαριστώ!»

Η Μανωλίδου με τον Άδωνι στην παρουσιάση του βιβλίου του