''Σεβαστείτε την πια, φτάνει!'': Πυρ και μανία ο Άδωνις για τις ψεύτικες φήμες που κυκλοφορούν για τη Μανωλίδου

Άστραψε μέσω twitter o Υπουργός

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Σεβαστείτε την πια, φτάνει!'': Πυρ και μανία ο Άδωνις για τις ψεύτικες φήμες που κυκλοφορούν για τη Μανωλίδου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αντιμετωπίζει ύβρεις ή ψευδείς φήμες. Ωστόσο αυτή την φορά για τον ίδιο ξεχείλισε το ποτήρι, αφού από χθες κυκλοφορεί μια φτιαχτή είδηση στο διαδίκτυο. σύμφωνα με την οποία χτύπησε την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου. Ο ίδιος εξοργισμένος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μέσω ενός tweet όπου ζητάει επιτέλους λίγο σεβασμό για τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο εδώ και πολλά χρόνια και ο υπουργός δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του για τη γυναίκα του. Φροντίζουν να κάνουν μαζί κάθε βήμα, ενώ και πρόσφατα που ο ίδιος δημοσίευσε και παρουσίασε το νέο του βιβλίο, εκείνη βρέθηκε στο πλευρό του και φωτογραφήθηκαν μαζί, για να τη δείξει και την αμέριστη εκτίμησή του για όσα έχει κάνει για αυτόν.

Η θυμωμένη ανάρτηση του Γεωργιάδη στο twitter Που απαντά στις φήμες περί ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν με ένα δημοσίευμα του Άρη Σπίνου, ο οποίος συστήνεται ως δημοσιογράφος και πολιτεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή. Έγραψε λοιπόν ο Άδωνις μετά τα όσα του καταλόγισαν:

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως,αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!

Κόντρα και μεταξύ Βερναρδάκη και Κεραμέως, που έληξε με συγγνώμη

Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης προχώρησε σε μια μάλλον ατυχή σύγκριση στο tik-tok, καθώς μέσα από ένα βιντεάκι του με το οποίο θέλησε να θίξει τα έργα και τις ημέρες του Υπουργείου Παιδείας, αποκάλεσε τη Νίκη Κεραμέως «Πισπιρίγκου της δημόσιας Παιδείας». Μετά το σάλο βέβαια που ξέσπασε το σχετικό απόσπασμα κατέβηκε αστραπιαία.

Υπενθυμίζεται πως αυτή την περίοδο βρίσκεται υπό συζήτηση και ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα ΑΕΙ με τίτλο «Νέοι Ορίζοντες», που έχει πυροδοτήσει την αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να την παρομοιάσει με την μητέρα που κατηγορείται για τους φόνους των τριών παιδιών της στην Πάτρα, ωστόσο η σύγκριση ήταν κάπως άστοχη σε μεγέθη, με αποτέλεσμα να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Αναλυτικά όσα λέει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης: «Είναι η Νίκη Κεραμέως η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;

1) Στέρησε από 50.000 νέους και νέες την είσοδο στα Πανεπιστήμια.

2) Αναγνώρισε ίσα επαγγελματικά δικαιώματα στης πάσης φύσεως ιδιωτικά κολλέγια με τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία.

3) Έβαλε δίδακτρα σε όλα τα μεταπτυχιακά.

4) Μετέτρεψε την επαγγελματική εκπαίδευση σε ανειδίκευτη φτηνή εργασία και τον μισθό των παιδιών σε χαρτζιλίκι.

5) Προσέλαβε αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια, αντί για ερευνητές δασκάλους και πανεπιστημιακούς καθηγητές.

6) Αντικατέστησε τα πτυχία με πιστοποιητικά χαμηλής αξίας.

Εν τέλει το απέσυρε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.