«Έχει τρομερή πλοκή, θα είμαι καθηλωμένη σε... - Η ηχηρή επιστροφή της Ρουγγέρη στην τηλεόραση με τον Γλυκάνισο

Θα την δούμε μετά από χρόνια στην μικρή οθόνη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχει τρομερή πλοκή, θα είμαι καθηλωμένη σε... - Η ηχηρή επιστροφή της Ρουγγέρη στην τηλεόραση με τον Γλυκάνισο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13/7 καλεσμένη στην εκπομπή Love it, ήταν η σπουδαία και ταλαντούχα Κάρμεν Ρουγγέρη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος», αλλά και για τις παραστάσεις του Περσέα για τα μικρά παιδιά που κάνει εδώ και κάποιο καιρό.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την καριέρα της, μάλιστα πρόσφατα είχε αποκαλύψει και τι την εκτόξευσε, αλλά και τον λόγο που απουσίαζε τόσα χρόνια από την τηλεόραση και πείστηκε να επιστρέψει.

Οι δηλώσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Είχα σκεφτεί να απέχω όσο μπορώ, γιατί κάνοντας ωραία πράγματα με τα παιδιά δεν μου έλειπε η τηλεόραση. Αλλά όταν μου έκαναν αυτή την πρόταση, έχει κάτι ιδιαίτερο ο ρόλος μου και ήταν και πάρα πολύ ωραίο το σενάριο. Το διάβασα όλο, έχει πάρα πολύ ωραία γραφή, ωραία ελληνικά, μου άρεσε πάρα πολύ.

Έχει τρομερή πλοκή που νομίζω ότι θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού, και από την άλλη μεριά ο δικός μου ο ρόλος, είναι ενώ είμαι μια πολύ δραστήρια γυναίκα, θα είμαι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι».

Η πλοκή της σειράς

Με φόντο το πανέμορφο νησί της Λέσβου, γεννιέται ένας έρωτας μεγάλος, του Στρατή και της Ραζάν, ενός πλούσιου Μυτιληνιού και μιας Σύριας πρόσφυγα.

Μια κρυφή, βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα της θάλασσας, των μεθυστικών γεύσεων της Συρίας και του ελληνικού ούζου. Ο γλυκάνισος με τα αρώματά του, τόσο στο εκλεκτό ούζο της οικογένειας του Στρατή, όσο και στη μαγειρική της Ραζάν, είναι σαν τον έρωτά τους: αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός, που άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά…

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος», έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού και μίας Σύριας μουσουλμάνας, του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα. Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα.

Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στο σύντροφο της Ραζάν… Η ζωή γράφει όμως τα δικά της σενάρια. Ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους θα καταφέρει να φέρει κοντά και τους 2 τόσο διαφορετικούς κόσμους τους; Πώς θα τον αντιμετωπίσει το περιβάλλον τους; Οι οικογένειες τους; Οι κάτοικοι του νησιού;