«Δεν είμαστε εμείς σκευωροί, ο φίλος σας είναι βιαστής!» - Η Ακρίτα "τελείωσε" με δύο κουβέντες την Κούρκουλα

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν είμαστε εμείς σκευωροί, ο φίλος σας είναι βιαστής!» - Η Ακρίτα

Πλήθος από τον καλλιτεχνικό χώρο έχουν τοποθετηθεί και έχουν πάρει θέση στην υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ήρθε στο τέλος της την Τετάρτη 13/7 μετά την καταδίκη του για δύο εκ των τεσσάρων βιασμών που κατηγορούνταν (δείτε εδώ την ποινή που του επιβλήθηκε) .

Η Έλενα Ακρίτα, που είχε τοποθετηθεί εκτενώς σε αυτό το θέμα, και είχε εκφράσει την γνώμη της ξεκάθαρα, όπως κάνει άλλωστε πάντα, με νέα ανάρτησή της ρίχνει τα βέλη της προς την Έλενα Κούρκουλα, φίλη του κατηγορούμενου, η οποία είχε αναφερθεί σε όσους τον κατηγορούσαν, και τον στήριζε ανοιχτά με κάθε κόστος όποιο και αν ήταν το τίμημα καθώς είναι πολύ καλή του φίλη.

"Καταπέλτης" η Ακρίτα για την Κούρκουλα

«Κυρία Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς ‘σκευωροί’. Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων.» έγραψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Ακρίτα τελείωσε με δύο κουβέντες την Κούρκουλα

Η εικόνα του μαρτυρά την κακή του ψυχολογική κατάσταση - Τα πλάνα του σκηνοθέτη από το δικαστήριο

Επίλογος γράφτηκε την Τετάρτη 13/7, ένα χρόνο περίπου από την στιγμή που ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε για τις καταγγελίες βιασμού που έγιναν εις βάρος του. Ο σκηνοθέτης μέχρι και σήμερα αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά, ωστόσο το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τους δύο βιασμούς εκ των τεσσάρων βιασμών που κατηγορείται.

Το πρωί της Τετάρτης 13/7 λοιπόν ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο συνήγορός του ήρθαν στα δικαστήρια για την απόφαση στην πολύκροτη δίκη, στην οποία τελικά ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Ο σκηνοθέτης και πρώην διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, φαίνεται πως πλέον έχει χάσει τις δυνάμεις του και είναι καταβεβλημένος από όλο αυτό το Γολγοθά που βιώνει, όπως έχει αποκαλύψει και ο αδερφός του, αλλά έχουν αναφέρει και άλλα κοντινά του πρόσωπα.

Τα πλάνα του σκηνοθέτη από το δικαστήριοΤα πλάνα του από το δικαστήριο

Εξωτερική και εσωτερικές φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI