«Στην τελευταία δουλειά...» - Η αποκάλυψη της Κάρμεν Ρουγγέρη

Οι άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις της αγαπημένης ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Στην τελευταία δουλειά...» - Η αποκάλυψη της Κάρμεν Ρουγγέρη

Η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκε καλεσμένη στο «Love it» την Τετάρτη 13/7 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στη νέα σειρά το ΣΚΑΙ, «Γλυκάνισος», αλλά και για τις παραστάσεις του Περσέα για τα μικρά παιδιά.

Οι δηλώσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη

«Δεν με έχει στενοχωρήσει καθόλου (ο χώρος της τηλεόρασης). Κατ’ αρχήν είμαι ευγνώμων και με έχει βοηθήσει για αυτά που κάνω για τα παιδιά. Θα μιλήσω εδώ για το ρόλο αλλά και για αυτά που κάνω για τα παιδιά και με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Απλά κάποιες φορές αν δεν σου αρέσει το σενάριο, στενοχωριέσαι. Όταν υπηρετείς ένα σενάριο που δεν σου αρέσει. Αυτήν τη φορά μου αρέσει κι είμαι πολύ ευτυχισμένη» είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Στην τελευταία δουλειά που έκανα, δεν ήμουν ευχαριστημένη. Σε όλες τις άλλες ήταν υπέροχο το σενάριο. Άσε τώρα, ψάξε να το βρεις» έκλεισε η Κάρμεν Ρουγγέρη δίχως να αναφέρει το όνομα της σειράς.

Το μυστικό της επιτυχίας της Κάρμεν Ρουγγέρη

Την Τρίτη 31/5 η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκε καλεσμένη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο «Στούντιο 4». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην καριέρα της, αλλά και για την ιδιατερότητά της που την έκανε να ξεχωρίσει.

Η γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στον ρόλο της στον «Μεθοριακό σταθμό» εκμυστηρεύτηκε: «Εδώ είμαι 25 χρονών ξέρω εγώ και φαίνομαι μεγάλη. Με βοήθησε πολύ η μύτη μου. Με αυτή τη μύτη που έχω, δεν είναι ωραία, μπόρεσα να κάνω γεροντοκόρες, μεγάλες γυναίκες, κατάλαβες.

Δεν ήμουν ποτέ η πολύ όμορφη, και αυτό με βοήθησε πολύ».