«Κάνω εμετό...» - Πυρ και μανία η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram

Με αφορμή την δικαστική απόφαση για τον Λιγνάδη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Κάνω εμετό...» - Πυρ και μανία η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram

Σήμερα Τετάρτη 13/7 ανακοινώθηκε και επίσημα η ποινή του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος καταδικάστηκε για τους δύο από τους τέσσερεις βιασμούς. Στο άκουσμα όμως ο Δημήτρης Λιγνάδης πως παρά την καταδίκη σε 12 χρόνια, θα παραμείνει ελεύθερος έως το Εφετείο, οι πάντες ξεσηκώθηκαν και όσοι βρίσκονταν στο ακροατήριο ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες - και με το δίκιο τους.

Φυσικά, ''πήρε'' φωτιά και το Twitter, που δε συνηθίζει να μένει αμέτοχο σε σημαντικά συμβάντα. Η είδηση έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου από την πρώτη στιγμή με αρκετούς celebrities και καλλιτέχνες να ξεσπούν μέσα από τις αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ανάμεσά τους και η Μαίρη Συνατσάκη, που συνηθίζει να παίρνει θέση εκεί που θεωρεί ότι χρειάζεται. Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη αντέδρασε έντονα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Το story της Μαίρης Συνατσάκη για την απόφαση για το Λιγνάδη

«Δηλαδή σήμερα το βραδάκι θα κοιμηθεί σπίτι του ο Λιγνάδης που κρίθηκε ένοχος για βιασμούς δυο ανηλίκων. Κάνω εμετό από τα μάτια από την τόση δικαιοσύνη», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για την καταδίκη Λιγνάδη

Ο Μάριος Αθανασίου είναι ένας εκ των ηθοποιών που τοποθετήθηκαν εξαρχής και μίλησαν ανοιχτά, παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια, και θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την απόφασή αυτή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Η Κ. Μενδώνη παραπλανήθηκε, οι ένορκοι όχι! Ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων. Δικαίωση για τα παιδιά που το θάρρος τους είναι παράδειγμα προς όλους. Για τα παιδιά με το μικρό όνομα που το ανάστημά τους, είναι πολύ μεγαλύτερο από τον οχετό της εξουσίας.» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.