«Σήμερα μου φτιάξατε τη μέρα» - Το ευχαριστώ της Άννας Μαρίας Βέλλη

Με αφορμή το χθεσινό της στόρυ

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Σήμερα μου φτιάξατε τη μέρα» - Το ευχαριστώ της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη μοιράζεται καθημερινά με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την ζωή και την δουλειά της -όπως για παράδειγμα την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Επίσης, συνηθίζει να να λέει τα πράγματα όπως είναι χωρίς περιστροφές και μισόλογα.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε σήμερα Τετάρτη 13/7 ένα story αναφερόμενη στη χθεσινή ανακοίνωσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

Η γνωστή youtuber λίγες ώρες μετά την χθεσινή της ανάρτηση δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους περισσότερους να εξομολογούνται κάτι παρόμοιο αλλά και άλλους που θα ήθελαν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Άννας Μαρίας Βελλή στους διαδικτυακούς της φίλους

Θέλησε λοιπόν να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν μήνυμα, με την ίδια να γράφει: «Όλα τα μηνύματά σας στο χθεσινό μου στόρυ είναι τόσο γεμάτα αγάπη, βελτίωση, αντίληψη, κατανόηση που σήμερα μου φτιάξατε τη μέρα.

Είτε είστε σε αυτούς που κάνετε ψυχοθεραπεία και ξέρετε τι αισθάνθηκα χθες είτε ανήκετε σε αυτού που θέλουν να ξεκινήσουν και πήρατε έμπνευση και κουράγιο από το στορυ μου είτε ακόμα και αν δεν είστε εκεί αλλά χαρήκατε για την προσωπική μου κατάσταση».

Βέλλη ευχαριστώ

Την ρώτησαν για τον Τζειμς Καφετζή και έτρεξε να φύγει - Η αντίδραση στην κάμερα

Την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μετά την επιστροφή της από την Κούβα με την μαμά της και ρωτήθηκε και για τον Τζέιμς Καφετζή σχετικά με το αν μιλάνε μετά το περιστατικό όπου μίλησε για την κακοποίηση που έχει δεχτεί, παρόλο που πριν λίγες ημέρες η youtuber είχε κράξει την εκπομπή της Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για τις σχέσεις τους, εκείνη έψαχνε δικαιολογίες για να φύγει, λέγοντας ότι 15 ημέρες που έλειπε δεν είχε ιντερνετ στο κινητό της.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν φήμες ότι η Άννα Μαρία Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή δεν έχουν πλέον καλές σχέσεις.