Συγκινητικό στιγμιότυπο μαμάς και κόρης - Αγκαλιασμένες Ζώζα και Κόνι Μεταξά την ημέρα του γάμου με τον Καπότση

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Συγκινητικό στιγμιότυπο μαμάς και κόρης - Αγκαλιασμένες Ζώζα και Κόνι Μεταξά την ημέρα του γάμου με τον Καπότση

Το Σάββατο 9/7 η Κόνι Μεταξά ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, αφού παντρεύτηκε τον καλό της Μάριο Καπότση στα Χανιά. Το ζευγάρι ήταν λαμπερό και από τις πρώτες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν φαίνεται ξεκάθαρα η ευτυχία τους.

Οι άνθρωποι της showbiz δεν έχουν σταματήσει να εύχονται στο ζευγάρι και έτσι σειρά πήρε και η μητέρα της Κόνι, Ζώζα Μεταξά που μέσα από μια λιτή της ανάρτηση στο instagram ευχήθηκε στην κόρη της και στο γαμπρό της για την ξεχωριστή αυτή τους μέρα.

Στη συνέχεια, το μεσημέρι της Τετάρτης 13/7 προχώρησε σε μία ακόμη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα ακόμη στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου. Πρόκειται για μια συγκινητική στιγμή μεταξύ μαμάς – κόρης, όταν η Κόνι Μεταξά ξέσπασε σε κλάματα χαράς, πέφτοντας στην αγκαλιά της μητέρας της.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο Ζώζας και Κόνι Μεταξά από την ημέρα του γάμου

μεταξα

Τα τέσσερα νυφικά της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης, παντρεύτηκαν το Σάββατο 12/07/2022, στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης. Η νύφη άλλαξε, όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά νυφικά, καθώς παντρεύτηκαν δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα (δες εδώ), και στη συνέχεια άλλαξε 2 mini νυφικά φορέματα στο πάρτι που ακολούθησε.

Το πρώτο νυφικό με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία, είναι αυτό που θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω, δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας, Μαρίας Κονίδη. Είναι σε κλασική γραμμή, με μανίκια τα οποία αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και με πολύ μακριά ουρά. Ήταν απίστευτα κομψή και όμορφη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το δεύτερο νυφικό το οποίο επέλεξε η Κόνι για το γάμο στην παραλία, είναι ένα απλό λευκό φόρεμα σε πιο απλή γραμμή από το πρώτο, εξώπλατο με σχίσιμο στο πόδι, όπως αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Το συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και κράτησε μία πανέμορφη ανθοδέσμη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Δες ακόμη το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο pre-wedding party.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το τρίτο το οποίο φόρεσε στο πάρτι του γάμου μετά το μυστήριο, είναι ένα λευκό mini φόρεμα με πολλά στρας και τούλι στο κάτω μέρος. Εμφανίστηκε επίσης με ένα μεγάλο καπέλο.

Κόνι Μεταξά γάμος

Τελευταίο είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο επέλεξε για να τραγουδήσει με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή. Είναι επίσης mini, λευκό και στράπλες. Ήταν υπέρλαμπρη και όλα τα νυφικά που επέλεξε της ταίριαζαν πολύ.

Κόνι Μεταξά γάμος