Μια όμορφη φωτογραφία και μια συγκινητική ευχή: Η ανάρτηση της μαμάς Ζώζας για τον γάμο Μεταξά - Καπότση

Δεν θα μπορούσε να μην είναι περήφανη...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μια όμορφη φωτογραφία και μια συγκινητική ευχή: Η ανάρτηση της μαμάς Ζώζας για τον γάμο Μεταξά - Καπότση

Τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση θα τον θυμόμαστε για πολύ καιρό, αφού ξεχώρισε για τη λαμπερή του τελετή, τους καλεσμένους και τις εκπλήξεις του. Οι άνθρωποι της showbiz δεν έχουν σταματήσει να εύχονται στο ζευγάρι και έτσι σειρά πήρε και η μητέρα της Κόνι, Ζώζα Μεταξά που μέσα από μια λιτή της ανάρτηση στο instagram ευχήθηκε στην κόρη της και στο γαμπρό της για την ξεχωριστή αυτή τους μέρα.

Τον γάμο όπως είχε γίνει ήδη γνωστό ''έντυσαν'' μουσικά τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο πατέρας της Κόνι, Λευτέρης Πανταζής. Την τελετή ακολούθησε ένα εντυπωσιακό πάρτυ σε μαγαζί των Χανίων, με θέα τη θάλασσα το οποίο κράτησε μέχρι το πρωί και διασκέδασε και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από την εμφάνιση ΛεΠα και Φουρέιρα ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Οι ευχές της Ζώζας Μεταξά για τον γάμο της κόρης της

«Παιδιά μου όμορφα! Να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για όλη σας την ζωή», έγραψε στην ανάρτησή της η μητέρα της Κόνι Μεταξά και τη συνόδευσε από μια πολύ όμορφη φωτογραφία του ζευγαριού από την τελετή του γάμου τους.

Οι ευχές της Ζώζας Μεταξά για το γάμο της κόρης της

Έμεινε μισός - Φανερά αδυνατισμένος ο Λευτέρης Πανταζής στον γάμο της Κόνι Μεταξά

O Λευτέρης Πανταζής μπορεί να έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη του στο γυναικείο φύλο, καθώς είχε και έχει πολλές κατακτήσεις, αλλά πάντα μία θα είναι εκείνη που θα του κλέβει την καρδιά. Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά, την κόρη του, την οποία πάντρεψε και επίσημα το Σάββατο 9/7.

Η τελετή και το πάρτι, που ακολούθησαν στη συνέχεια ήταν μαγικά, με τον Λεπά να τραγουδάει στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, για την πιο όμορφη ημέρα του παιδιού του. Να τονίσουμε εδώ, πως ο τραγουδιστής αν και φόρεσε μαύρα, κατάφερε εν τέλει να χάσει αρκετά κιλά και να δείχνει ανανεωμένος μιας και αυτή ήταν επιθυμία της νύφης.