Δίκη Λιγνάδη: «Πάτος» - Εξαγριωμένοι οι διάσημοι με την απόφαση του δικαστηρίου

«Ντροπή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Λιγνάδη: «Πάτος» - Εξαγριωμένοι οι διάσημοι με την απόφαση του δικαστηρίου

Την Τετάρτη 13/7 ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς και έλαβε την ποινή του, η οποία δεν θα συμπεριλάμβανε ελαφρυντικά. Παρόλα αυτά, λίγες ώρες αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο κόσμος που βρισκόταν στο δικαστήριο ξέσπασε σε φωνές, ενώ οι πολίτες που ενημερώθηκαν από τα μέσα έσπευσαν να μιλήσουν γι' αυτό εκφράζοντας την απογοήτευσή τους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και πολλοί διάσημοι, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία να αποδοθεί κάποια δικαιοσύνη και δεν μπορούν να καταλάβουν πως γίνεται ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα πλέον οδηγήθηκε σε τέτοιους είδους αποτρόπαιες πράξεις, αφήνεται ελεύθερος μέχρι νεοτέρας. Τα στόρι στο Instagram έπεσαν "βροχή" και κανείς δεν μπορεί να τους αδικήσει.

Το ξέσπασμα των διασήμων για την απόφαση στη δίκη Λιγνάδη

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και πολλοί ακόμη συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη μεγάλη λίστα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Λιγνάδης

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Λιγνάδης

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη

Χριστίνα Χειλά - Λιγνάδης

Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη - Λιγνάδης

Μιχάλης Λεβεντογιάννης - Λιγνάδης

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λιγνάδης

Μαριέλλα Σαββίδη

Μαριέλλα Σαββίδη - Λιγνάδης

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ταμπακάκης - Λιγνάδης

Χάρης Τζωρτζάκης

Τζωρτζάκης - Λιγνάδης

Σπύρος Μιχαλόπουλος

Μιχαλόπουλος - Λιγνάδης

Γιώργος Χρανιώτης

Χρανιώτης - Λιγνάδης

Γιώργος Χρανιώτης - Λιγνάδης

Κατρίνα Τσάνταλη

Κατρίνα Τσάνταλη - Λιγνάδης

Έξαλλο και το Twitter με την απόφαση

Όπως εξηγήσαμε, στις 13/7 ανακοινώθηκε επίσημα η ποινή του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος καταδικάστηκε για τους δύο από τους τέσσερεις βιασμούς. Στο άκουσμα όμως ο Δημήτρης Λιγνάδης πως παρά την καταδίκη σε 12 χρόνια, θα παραμείνει ελεύθερος έως το Εφετείο, οι πάντες ξεσηκώθηκαν και όσοι βρίσκονταν στο ακροατήριο ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες - και με το δίκιο τους.

Φυσικά, ''πήρε'' φωτιά και το Twitter, που δε συνηθίζει να μένει αμέτοχο σε σημαντικά συμβάντα. Τα σχόλια την τελευταία ώρα ''πέφτουν'' βροχή. Μάλιστα εκτός από το όνομα του καταδικασμένου πλέον για δύο βιασμούς σκηνοθέτη τρεντάρει η λέξη «δικαιοσύνη» ενώ πολλά είναι τα σκωπτικά σκίτσα για την τυφλή και… κουφή Δικαιοσύνη.

Οι χρήστες του Twitter δίνουν έμφαση ειδικά στο γεγονός ότι τα τελεσθέντα αδικήματα αφορούν ανήλικους ενώ σχολιάστηκε και η απρεπής συμπεριφορά του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη για πολλοστή φορά.

Twitter κατά Λιγνάδη

Twitter κατά Λιγνάδη και δικαιοσυνης

undefined

Twitter κατά Λιγνάδη