Εξαπλώνoνται οι Kardashians - Η Κhloe θα αποκτήσει παιδί με τον άπιστο πρώην της

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εξαπλώνoνται οι Kardashians - Η Κhloe θα αποκτήσει παιδί με τον άπιστο πρώην της

H αλήθεια είναι ότι οι αδερφές Kardashians δε σταματάνε ποτέ να μας εκπλήσσουν. Καταφέρνουν πάντα με τον οποιοδήποτε τρόπο να είναι στην επικαιρότητα, είτε για την εξωτερική τους εμφάνιση είτε για τα κατορθώματά τους. Αυτή τη φορά κυκλοφορεί ευρέως η είδηση στα διεθνή μέσα ότι η Khloe Kardashian θα αποκτήσει παιδί με τον...άπιστο πρώην της Tristan Thomson με τον οποίο δεν είναι πλέον ζευγάρι παρ' ότι απέκτησαν μαζί μια κόρη.

Πριν από λίγο καιρό ήταν σειρά της Kim Kardashian να απασχολήσει το διεθνή τύπο, αφού κατάφερε να φάει πόρτα στους εορτασμούς για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Συγκεκριμένα απαίτησε να παραβρεθεί στους vip εορτασμούς προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, ισχυριζόμενη πως είναι προσκεκλημένη, ωστόσο η ασφάλεια του παλατιού είχε διαφορετική άποψη.

Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το παιδί που θα αποκτήσουν Kardashian - Thompson

Kατά τη διάρκεια της σχέσης τους υπήρξαν δεκάδες σκάνdαλα περί απιστίας του μπασκετμπολίστα, ωστόσο η Khloe Kardashian δεν σταματάει να δίνει ευκαιρίες στον πρώην σύντροφό της. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ήδη μια κόρη την True, ενώ σύμφωνα με το TMZ το δεύτερο παιδί αναμένεται να γεννηθεί τις επόμενες ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι η Khloe Kardashian και ο Tristan Thomson δεν είναι ζευγάρι, έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι εξαιρετικοί γονείς για την 4χρονη κόρη τους.

Μην τα βάζεις με τις Kardashian - Η Kylie Jenner είχε ξεφτυλίσει τον Tristan Thomson μετά το σκάνδαλο της τρίτης απιστίας του

Αν αναρωτιέστε αν οι δισεκατομμυριούχοι έχουν όλα τους τα προβλήματα λυμένα, όπως θα διαπιστώσετε η απάντησή είναι όχι! Στην οικογένεια Kardashian - Jenner είναι γεγονός πως τα σκάνδαλα και τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο, και δυστυχώς δεν μπορούν να κρύψουν και τίποτα μιας και 24/7 μία κάμερα βρίσκεται σχεδόν πάντα δίπλα τους!

Στο νέο κλιπ που βγήκε στη δημοσιότητα με αφορμή το νέο επεισόδιο του διάσημου show τους οι αδερφές της Khloe και συγκεκριμένα η Kim και Kourtney Kardashian και η Kylie Jenner είναι εντελώς απογοητευμένες από τη συμπεριφορά του άσου του NBA Tristan Thomson για το νέο σκάνδαλο με την εγκυμοσύνη της personal trainer με την οποία απάτησε την αδερφή τους για πολλοστή φορά.

Καμία τους δεν μπορεί να «χωνέψει» τις απιστίες του, την ίδια στιγμή που η Khloe από τη μεριά της έχει κάνει ουκ ολίγες προσπάθειες να σώσει τη σχέση τους, συγχωρώντας κάθε του απιστία και διαψεύδοντας τα σκάνδαλα που βγαίνουν στη δημοσιότητα, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά τους.

Πρόσφατα λοιπόν αποδείχθηκε πως όχι μόνο διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα, αλλά απέκτησε και παιδί μαζί της, το οποίο στην αρχή προσπάθησε να αρνηθεί ότι είναι δικό του και τελικά, το τεστ πατρότητας που ο ίδιος απαίτησε, απέδειξε πως είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η Kim Kardashian λοιπόν εμφανίζεται στο επεισόδιο να διαβάζει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το θέμα και μεταφέρει τα «δυσάρεστα» νέα στις αδερφές της. «Λέτε ψέματα, δεν το πιστεύω», ακούγεται να λέει η Kylie στο τηλέφωνο, ενώ μαθαίνει τα νέα. «Τρέμω για εκείνη. Eίναι ο χειρότερος άνθρωπος στον πλανήτη», συμπληρώνει στη συνέχεια.