Με μαύρο κολλητό ολόσωμο η Μαρία Σάκκαρη "τα έσπασε" σε συναυλία - Η σπάνια εμφάνιση με την αδερφή της

Μοιάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο κολλητό ολόσωμο η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη βίωσε μία περίοδο αβάσταχτου πόνου και θλίψης, αφού έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Παρόλα αυτά, αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της και να χαρεί το καλοκαίρι της, έχοντας στο πλευρό της την αδερφή της, Αμάντα, με την οποία παρευρέθηκαν σε μία συναυλία, το βράδυ της τρίτης 12/7.

Στο θέατρο Άλσος, όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση βρέθηκαν συγκεκριμένα τα δύο κορίτσια, τα οποία αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της, την επισκέφθηκαν στο καμαρίνι της. Εκεί τράβηξαν φωτογραφίες, ενώ δίπλα τους ήταν και ο Γιώργος Αρσενάκος, και για πρώτη φορά είδαμε την αδερφή της στον φακό. Η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη, καθώς και οι δύο έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ξανθά μαλλιά και ένα πολύ γλυκό χαμόγελο.

Η σπάνια εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη με την αδερφή της

Η Μαρία φορούσε ένα ολόσωμο μαύρο και ταυτόχρονα στενό φορμάκι, το οποίο συνδύασε με μαύρα δετά πέδιλα και μία λευκή τσάντα που δημιουργούσε αντίθεση, και η Αμάντα φορούσε ένα μαύρο σορτς και ένα πολύχρωμο πουκάμισο, δεμένο στο στήθος της. Το τσαντάκι της ήταν μαύρο, αλλά τα πέδιλά της χρυσά, δίνοντας μία γκλαμ πινελιά στο υπόλοιπο σύνολο.

Μαρία και Αμάντα Σάκκαρη - Άννα Βίσση

Μαρία Σάκκαρη

Τα έσπασε στον Αργυρό χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσότακη

Σε ένα διάλειμμα για ξεκούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις και τους αγώνες, η Μαρία Σάκκαρη βρήκε χρόνο για να διασκεδάσει. Ένας από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οπότε ίσως ήταν και η κατάλληλη στιγμή, με την ευκαιρία της έναρξης του “Teatro”, για να τον ευχαριστηθεί με την καρδιά της – από τις ελάχιστες πιθανόν και τις μοναδικές φορές που την έχουμε δει σε νυχτερινό μαγαζί.

Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις ανάμεσα σε ένα πολύ πιεστικό πρόγραμμα δύσκολων αγώνων που έχει μπροστά της “έκλεψε” μερικές δικές της στιγμές για να βρεθεί στην Ελλάδα κοντά στην οικογένειά της και να συναντηθεί με φίλους της. “Δηλώνει fan του Κωνσταντίνου Αργυρού και ήθελε πάρα πολύ να τον δει live.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Μπορεί να επισκέπτεται την οικογένειά της όποτε βρίσκει χρόνο και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδια, αλλά συνήθως όταν έρχεται στην Ελλάδα προτιμά να κάνει πιο ήρεμες εξόδους με τους φίλους της και να χαλαρώνει μέχρι να επιστρέψει ξανά στο πιεστικό της πρόγραμμα”, μεταφέρει στο YOU πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον.

Η γοητευτική Μαρία, με φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους -όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU- και πολύ απλά ντυμένη στα μαύρα, βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, τραγούδησε με τις επιτυχίες του αγαπημένου της καλλιτέχνη και περίπου κατά τις 4 αποχώρησε με την παρέα της.

Μαρία Σάκκαρη περιοδικό YOU

Μαρία Σάκκαρη