Θρήνος για τη Μαρία Σάκκαρη - Το σπαρακτικό αντίο στον παππού της

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τη Μαρία Σάκκαρη - Το σπαρακτικό αντίο στον παππού της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρία Σάκκαρη και η οικογένειά της καθώς έφυγε από την ζωή πριν μερικές μέρες ο παππούς της, Δημήτρης Κανελλόπουλος, στον οποίο είχε τρελή αδυναμία. Την δυσάρεστη αυτή είδηση την έκανε γνωστή η μαμά της, μέσα από μια πολύ συγκινητική ανάρτηση (δείτε την εδώ).

Το δικό της αντίο θέλησε να πει και η Μαρία Σάκκαρη η οποία έμαθε για την απώλεια ενώ ήταν στο Λονδίνο και είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Wimbledon.

Το αντίο της Μαρίας Σάκκαρη στον παππού της

Η κορυφαία τεννίστρια λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με τον παππού της και έγραψε στην λεζάντα:«Σ’αγαπώ και σε ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Κανελλόπουλος ήταν από τους πρωτοπόρους Έλληνες προπονητές στο τένις και έβγαλε» ουσιαστικά την κόρη του, Αγγελική Κανελλοπούλου και στην συνεχεία η Μαρία ακολούθησε την καριέρα της μητέρας της στο άθλημα.

Το αντίο της Μαρίας Σάκκαρη στον παππού της 

"Φοβάμαι..."

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μαρία Σάκκαρη (δείτε εδώ την πιο τρυφερή κοινή τους φωτογραφία), αναδείχθηκε ως η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα βραβεία που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε φέτος σε δύο ημιτελικούς Grand Slam (Roland Garros και US Open), ανεβαίνοντας μάλιστα μέχρι και το No 6 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι τεράστια η τιμή. Νομίζω πως το να κλείνει η χρονιά με αυτό τον τρόπο είναι κάτι τεράστιο. Για εμένα κλείνει η σεζόν, αλλά ξεκινάει πάλι σε τρεις ημέρες, καθώς ταξιδεύω για την Αυστραλία. Έτσι είναι, όμως, το συγκεκριμένο άθλημα» και πρόσθεσε από πού αντλεί δύναμη: «Το γεγονός ότι προέρχομαι από αυτή την όμορφη χώρα, την Ελλάδα μας, μού δίνει τεράστιο κίνητρο. Το βλέπω στο πώς μας αντιμετωπίζουν οι συναθλητές μας στο εξωτερικό».

Όταν ρωτήθηκε για το #metoo, η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε ότι «είναι κάτι στενάχωρο, δεν το είδε κανένας να έρχεται. Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, αλλά μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνονται. Έχω πει κι εγώ πολλές φορές ότι περπατάω στο δρόμο και κοιτάζω πίσω μου γιατί φοβάμαι, γιατί είμαι κοπέλα και ζούμε σε μία τέτοια κοινωνία. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Αλλά η δύναμη και το σθένος αυτών των γυναικών ήταν κάτι το απίστευτο».