Γενέθλια για τη μικρή Λιόνα της Αντελίνας Βαρθακούρη - Η φανταστική τούρτα που ετοίμασαν για το πάρτι της

Ευτυχισμένοι γονείς Χάρης και Αντελίνα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τη μικρή Λιόνα της Αντελίνας Βαρθακούρη - Η φανταστική τούρτα που ετοίμασαν για το πάρτι της

Για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη η 12η Ιουλίου ήταν μια πολύ ευτυχισμένη μέρα, αφού η κόρη τους Λιόνα είχε τα γενέθλιά της και έσβησε 10 κεράκια. Οι γονείς της φυσικά την αποζημίωσαν οργανώνοντας ένα πολύ όμορφο πάρτι και μάλιστα η μαμά Αντελίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία από την τούρτα που ζήτησε η μικρή μαζί με πολύ γλυκιές ευχές.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τους τελευταίους μήνες οικογενειακές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο με το ΣΚΑΙ, το οποίο έληξε μόλις πριν λίγες μέρες. Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής το αν θα την δούμε κάπου από τη νέα σεζόν, ωστόσο η μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της ίσως προμηνύει μια μεγάλη επάνοδο.

Οι φωτογραφίες της Αντελίνας από το πάρτι της μικρής Λιόνας

Έγραψε στο story της:

"Για ακόμη μια χρονιά η τούρτα της Λιόνας μας που είχε γενέθλια χθες ήταν φανταστική και πεντανόστιμη. Λιονάκι μου, παιδί μου, έρωτά μου, ζωή μου, ανάσα μου, χρόνια σου πολλά! Σε λατρεύουμε!".

Την τούρτα όπως η ίδια αποκάλυψε τη ζήτησε τελευταία στιγμή και η φίλη της (που έχει το ζαχαροπλαστείο όπου αγόρασε την τούρτα) έκανε τα πάντα για να την εξυπηρετήσει.

Η τούρτα που ετοίμασαν Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη για τα γενέθλια της κόρης τους

Με γκρίζες τρίχες στα μαλλιά, χωρίς εξτέ και αδυνατισμένη φουλ - Μια άλλη γυναίκα πλέον η Αντελίνα Βαρθακούρη

Μετά το Σου-Κου Family η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε για δικό της καλό να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πάει κοντά ένας χρόνος που δεν έχει κάνει καμία επίσημη εμφάνιση. Άνθρωποι όμως από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν πως θα κάνει κάποια στιγμή το μεγάλο comeback και θα ανατρέψει τα πάντα αφού η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή μας έχει μείνει στο μυαλό, από την τελευταία φορά που την είδαμε στην τηλεόραση.

Φουλ αδυνατισμένη (δείτε εδώ φωτογραφία της με μπικίνι), αποφάσισε να βγάλει τα εξτέ από τα μαλλιά της και αφήσει αυτό το ξανθό να ξεβάψει και να βγει το φυσικό της, όπως ενημέρωσε φυσικά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

"Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου.
Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω.Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους. Πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου, αγαπώ τις λίγες αλλά υπέροχες, αστραφτερές, ασημένιες, λευκές τρίχες μου και μαθαινω να αγαπώ τη φύση μου. Όσο μεγαλώνω με αγαπώ περισσότερο, είμαι ευγνώμων και με αποδέχομαι.
Μην φοβάστε να μεγαλώνετε…αυτά τα σημάδια του χρόνου πάνω μας είναι η εμπειρία μας αλλά και η φινέτσα μας.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω πλέον. Να είστε όπως σας κάνει ευτυχισμένες και όπως νιώθετε όμορφες…εγώ επιλέγω το φυσικό…εσείς θα θέλατε να το δοκιμάσετε; Μέσα σε αυτό το ταξίδι γνώρισα αυτή την εταιρεία που δυστυχώς δεν βρίσκω στην Ελλάδα αλλά την αγάπησα πολύ!", έγραψε χαρακτηριστικά.

 Αντελίνα Βαρθακούρη νέα μαλλιά