Ώρα μηδέν για το συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ΣΚΑΙ - Ποιο θα είναι το επόμενό της βήμα

Την είχαν στον πάγο δέκα μήνες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ώρα μηδέν για το συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ΣΚΑΙ - Ποιο θα είναι το επόμενό της βήμα

Έφτασε η κρίσιμη στιγμή για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, αφού όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η σημερινή μέρα 30/6 είναι η τελευταία μέρα για το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Η συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε όσα γνωρίζει για τις σχέσεις της Αντελίνας με το κανάλι, αλλά και για τους πολλούς μήνες που πέρασαν μέχρι να επικοινωνήσει μαζί της κάποιος άνθρωπος από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Κοντεύει σχεδόν χρόνος από τότε που η παρουσιάστρια και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη , έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Μάλιστα η ίδια έχει περιορίσει κατά πολύ και τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ σπάνια κάνει και αναρτήσεις. Πριν από δύο μήνες περίπου μέσω q&a που είχε κάνει στο instagram απάντησε και σε σχετική ερώτηση follower της που ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο δεν ανεβάζει φωτογραφίες της.

Τι μάθαμε για το συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη μέσω της «Super Κατερίνα»

Όπως είπε η συνεργάτης της Καινούργιου, επικοινώνησε χθες με κοντινό άνθρωπο της Αντελίνας, καθώς η ίδια είχε γενέθλια και δε μπορούσε να μιλήσει, και της αποκάλυψε τα εξής:

«Λήγει σήμερα το συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη και το τελευταίο τηλεφώνημα που έλαβε ήταν στις 28 Αυγούστου πέρσι.

Και συμπλήρωσε η δημοσιογράφος:

«Πληρωνόταν κανονικά ωστόσο επί δέκα μήνες. Πέρσι γύρω στον Ιούνιο -Ιούλιο μετά το τέλος της εκπομπής παλεύανε να βρούνε τι θα κάνει η Αντελίνα. Δεν βρήκανε κάτι που να θέλει και η ίδια και ο σταθμός, συνέχισαν να την πληρώνουν εφ' όσον υπάρχει συμβόλαιο. Και η ίδια η Αντελίνα τίμησε το συμβόλαιό της προς το ΣΚΑΙ αφού δε βγήκε ποτέ να μιλήσει για τα όσα έχουν γίνει, παρά τα όσα έχουν ακουστέι».

Φωτογραφίες από το πως είναι πλέον η Αντελίνα Βαρθακούρη ένα χρόνο μετά την τελευταία της εμφάνιση

Μετά το τέλος του Σου - Κου Family, δηλαδή μετά τις 19/7/2021, η Αντελίνα Βαρθακούρη άρχισε να μειώνει τις δημόσιες εμφανίσεις σε χώρους που υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι ενώ λίγους μήνες αργότερα έκανε την τελευταία ανάρτηση με το πρόσωπό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε την φωτογραφία εδώ).

Από τότε η Αντελίνα έχει προτιμήσει να κρατήσει την εικόνα της για.. τον εαυτό της! Ενώ είναι ενεργή στα media προτιμά να ανεβάζει τοπία, οικογένεια και οτιδήποτε άλλο πέρα από εκείνη κι αυτό γιατί... όπως φέρεται ετοιμάζει να κάνει come back στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θέλει να επιστρέψει φουλ ανανεωμένη!

Όμως, πριν από λίγα 24ωρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στην Σύμη και για πρώτη φορά μετά από καιρό έβαλε τον εαυτό της ανάμεσα σε αυτά!

Φρόντισε βέβαια να κρύψει τα μαλλιά της που πλέον τα έχει αντί για ξανθά μελαχρινά και να μην φαίνεται το σώμα της που είναι πια αδυνατισμένο και στεγνό.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

Αντελίνα Βαρθακούρη πως είναι σήμερα