«Στο δεύτερο μήνα άρχισα να εμφανίζω...» - Συγκλονίζει η Λιάνα Κανέλλη για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Πολλοί έχουν τα ίδια συμπτώματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στο δεύτερο μήνα άρχισα να εμφανίζω...» - Συγκλονίζει η Λιάνα Κανέλλη για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Η γνωστή πολιτικός, Λιάνα Κανέλλη, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Alpha τώρα, το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7, και μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και ακόμη και σήμερα ταλαιπωρείται από τις συνέπειές του. Πρόσφατα, ανακάλυψε πως έχει κορωνοϊό και ένας από τους παίκτες του Survivor 5.

Εξήγησε, λοιπόν, πως μετά από δύο μήνες εμφάνισε πολύ έντονο βήχα που οφείλεται αποκλειστικά στον ιό και θέλησε να παρακαλέσει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, διότι θεωρεί πως εάν δεν τα είχε κάνει και η ίδια, δεν θα ήταν προστατευμένη και μπορεί να μην είχε καταφέρει να το ξεπεράσει και να επιβιώσει.

Οι δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Θέλω να παρακαλέσω όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, όσοι δεν έχουν πάει στον γιατρό, όσοι έχουν ξεθαρέψει. Κόλλησα από έναν άνθρωπο εντελώς ασυμπτωματικό, παίρνοντας όλα τα μέτρα.

Δεν είμαι η εξαίρεση είναι πάρα πολύς κόσμος. Οι πρώτες μου εξετάσεις ήταν μια χαρά. Στον δεύτερο μήνα άρχισα να εμφανίζω βήχα και τι είναι αυτό; Long Covid. Ευτυχώς έκανα και τα τρία εμβόλια. Αν δεν τα είχα κάνει δεν θα ήμουν εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Γαρυφαλλιά (Λιάνα) Κανέλλη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαρτίου 1954 και είναι Ελληνίδα βουλευτής της Α΄ περιφέρειας Αθηνών του ΚΚΕ, δημοσιογράφος και δικηγόρος.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ενώ υπήρξε η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια τηλεοπτικών ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση - (ΕΡΤ), το 1976, η πρώτη γυναίκα διευθύντρια ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού (Τop FM), το 1988, κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel επί σειρά ετών,

συντάκτρια μεγάλων αθηναϊκών εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας (Το Βήμα, Τα Νέα, Απογευματινή, Αδέσμευτος Τύπος) και περιοδικών (Ταχυδρομος, Επίκαιρα), δημιουργός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών («Ψηλά τα χέρια», «Ομιλείτε Ελληνικά»), εκδότρια του περιοδικού NEMECIS, πολεμική ανταποκρίτρια, συγγραφέας και στιχουργός.

Από το 2000 όταν και εκλέχτηκε πρώτη φορά βουλευτής ως συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, πρώτη σε ψήφους βουλευτής του ΚΚΕ έκτοτε, τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα είναι η κύρια και σχεδόν αποκλειστική δραστηριότητά της.