Σασμός: "Κανένας δε μπορεί να σκεφτεί τι θα δει" - Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για τον δεύτερο κύκλο

"Θα έχει ανατροπές και χαρακτήρων και γεγονότων"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Στην «Alpha Τώρα» μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία αποκάλυψε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού» ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στη σύλληψη του Μαθιού από τον Φραγκιαδάκη (δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για όσα θα δούμε).

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τον Σασμό

«Είναι η πρώτη μέρα των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν για μένα. Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί (με τη σύλληψη του Μαθιού), ακριβώς το αντίθετο. Κανένας δε μπορεί να σκεφτεί τι θα δει, σας το λέω. Θα έχει ανατροπές και χαρακτήρων και γεγονότων. Είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια. Τη δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται αν θα έχει το ίδιο σασπένς και θα είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα η σειρά. Απαντάω “ναι” και ακόμη πιο πολύ. Γιατί είμαστε όλοι μέσα στους ρόλους και τους αγαπάμε.

Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της και υπάρχουν τέτοιες γυναίκες βέβαια. Που θέλουν το παιδί τους να είναι καλά, ανεξαρτήτου κόστους. Η Καλλιόπη κυριολεκτικά είναι τέτοια μάνα, ξέρει ποιο είναι το λάθος. Είναι πιστά προσκολλημένη στις αρχές και τις παραδόσεις που τη μεγάλωσαν. Είναι δύσκολη όμως η κατάσταση για έναν τέτοιον άνθρωπο. Γιατί προκύπτουν ανατροπές στα γεγονότα που την σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά. Και αυτό την τραυματίζει πάρα πολύ. Όταν είσαι απόλυτος, πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις αλλαγές μετά» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η άγνωστη σχέση της Καλλιόπης και του Καραπάνου στην πραγματική ζωή

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι δύο ηθοποιοί, που βλέπουμε να κάνουν μεγάλη επιτυχία στην πολύ αγαπημένη σειρά του κοινού, στον ''Σασμό''.

Ο ρόλος της Καλλιόπης και του Καραπάνου μπορεί να μην έχει μεγάλη σύνδεση στο σίριαλ και αλλά σαν συνάδελφοι έχουν βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον μιας και γνωρίζονται από παλιά. Πιο συγκεκριμένα, είχαν παίξει το 1994 στην σειρά ''Το μάτι του φιδιού'' και η παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί αποδεικνύει το πόσο νέοι ήταν. Γενικότερα, η Τζομπανάκη ήταν πολύ εντυπωσιακή από μικρή και αυτό φαίνεται και από ένα στιγμιότυπο του πρώτου της γάμου.

Γεωργακόπουλος - Τζομπανάκη