Δεύτερη αναβολή για τη Δίκη Αδαμαντίδη - Ποιοι ήταν οι δύο λόγοι που την καθόρισαν

Πότε θα είναι η επόμενη δικάσιμος;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεύτερη αναβολή για τη Δίκη Αδαμαντίδη - Ποιοι ήταν οι δύο λόγοι που την καθόρισαν

Δεύτερη κατά σειρά αναβολή πήρε και σήμερα 14/7 η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, που κατηγορείται για ξυλοδαρμό εις βάρος της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη. Η πρώτη δικάσιμος είχε οριστεί πριν από δέκα μέρες με τον τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, υποστηρίζοντας με πάθος την αθωότητά του στην υπόθεση για την οποία κατηγορείται.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο STAR κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισής του, Αλέξη Κούγια και δήλωσε ότι το θύμα είναι ο ίδιος και πως σέβεται πολύ τις γυναίκες ωστόσο υπάρχει δόλος πίσω από τις κατηγορίες. Έριξε μάλιστα και αιχμές σχετικά με τις σχέσεις που είχε η Κίρκη με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

Για ποιους λόγους αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη

Όπως πληροφορηθήκαμε από την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μαριόν» :

«H δίκη του που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα παίρνει για δεύτερη φορά αναβολή και πλέον η επόμενη δικάσιμος είναι στις 4 Οκτωβρίου. Να πούμε ότι η δίκη πήρε αναβολή καθώς ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη Αλέξης Κούγιας λόγω κωλύματος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ο δεύτερος λόγος είναι πως η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ενταχθεί ακόμα στην δικογραφία».

«Έχει κακοποιηθεί για μεγάλο διάστημα» - Η απουσία της Βαρβάρας Κίρκη από το δικαστήριο

Την Πέμπτη 14/7 ο τραγουδιστής έφτασε ξανά στο δικαστήριο, έχοντας ζητήσει την αναβολή, η οποία έγινε και δεκτή.

Η δίκη θα μεταφερθεί για τις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η καταγγέλουσα δεν παρευρέθηκε και δεν δέχθηκε να μιλήσει και στα κανάλια για τις εξελίξεις. Αντιθέτως, ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ALPHA τώρα και εξήγησε πως ακόμα δεν είναι έτοιμη η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η πελάτισσά του.

«Η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου. Υπήρχε αίτημα από την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη για την αναβολή. Επίσης δεν είχε προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση που περιμέναμε από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Και κατόπιν αυτών η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου.

Σε λίγες ημέρες πιστεύω πως θα είναι έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση και θα προσκομιστεί στο αρμόδιο δικαστήριο. Η κυρία Κίρκη δεν ήρθε στο δικαστήριο. Είναι μια γυναίκα που έχει κακοποιηθεί για μεγάλο διάστημα από τον σύντροφό της. Αντιλαμβάνεστε πως δεν θα μπορούσε να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.