Ημέρα χαράς για Κελεκίδου και Κουρκούλη - Νοστάλγησαν και την Μενεγάκη με τον Πουνέντη

Η τρυφερή αφιέρωση της τραγουδίστριας στο instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ημέρα χαράς για Κελεκίδου και Κουρκούλη -  Νοστάλγησαν και την Μενεγάκη με τον Πουνέντη

Η σημερινή 14/7 μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για την Κέλλυ Κελεκίδου και τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, αφού το ζευγάρι γιορτάζει 13 χρόνια γάμου και η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της και μέσω instagram. Μάλιστα φρόντισε να μνημονεύσει σε αυτή την ανάρτηση και τους κουμπάρους τους Ελένη Μενεγάκη και Μάκη Πουνέντη, με τους οποίους υπήρχαν οι φήμες ότι τα έσπασαν μετά το γάμο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Ciao, ακουγόταν πως η Κελεκίδου δεν ενέκρινε τον χωρισμό της Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο και τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, ενώ φωτία σε αυτές τις φήμες είχε βάλει και το γεγονός ότι η Μενεγάκη δεν είχε παρευρεθεί στη βάπτιση της κόρης της Κελεκίδου και του Κουρκούλη. Ωστόσο το τωρινό post μάλλον δείχνει πως οι σχέσεις επανορθώθηκαν όποια και αν ήταν η αλήθεια.

Η ανάρτηση της Κέλλυ Κελεκίδου για την επέτειο γάμου της

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το εξής:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα… Πριν από 13 χρόνια (και μου φαίνεται σαν χθες) παντρευτήκαμε αλλά η χαρά ήταν διπλή, γιατί σε ένα μήνα έφερα στη ζωή το πρώτο μας παιδί! Τον Ραφαήλ μας! Ωραίες που είναι οι αναμνήσεις… Τι ωραία που είχαμε περάσει κουμπαράκια μου @elenimenegaki @pounentism Κάθε χρόνο @kourkoulis_nikos θαμπώνομαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά της ψυχής σου!

Χρόνια μας πολλά! @giannetos #happyanniversary #love #family #kellykelekidou #nikoskourkoulis #smile» έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Κουρκούλη στο γάμο τους

Εκείνος είναι 49 ενώ εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την απόκτηση των δύο παιδιών τους, του Ραφαήλ και της Ελπινίκης. Οι δύο τους μετρούν 18 χρόνια σε σχέση και 13 γάμου και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από της δημοσιότητας, παρόλο που δεν διστάζουν να τρολάρουν ο ένας τον άλλον δημόσια.

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Είναι δυνατόν να μην περάσει ένα ζευγάρι κρίση που είναι 20 χρόνια μαζί;»

«Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε σε χωριστά σπίτια, αλλά υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει γιατί ήταν μια μετάβαση από την Αυστραλία στην Ελλάδα, ήταν κοντά στον ένα χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ. Τότε ήταν μια περίοδος που υπήρχαν πιο έντονα σενάρια χωρισμού».

«Το να ζήσει χώρια δεν είναι θέμα σκέψεων, είναι θέμα δρομολόγησης της ζωής. Αν η ζωή με τα δεδομένα που έχεις δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει και στους δύο. Μας βγήκε μόνο του αυτό, το να ζήσουμε χώρια», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής πριν μερικούς μήνες καλεσμένος στο Πρωινό, σχετικά με το γάμο τους.

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι γεννημένος τον Αύγουστο του 1972 δηλαδή είναι 49 ετών, ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου τον Απρίλιο του 1978 δηλαδή είναι 44 ετών.

Διαφορά ηλικίας Νίκου Κουρκούλη Κέλλυ Κελεκίδου