Τρέχουν πυρετωδώς για τις ετοιμασίες του γάμου - Μαζί στην πρόβα νυφικού Χρυσαειδή και Παναγιώταρου

Μια φιλία χτίζεται ανάμεσά τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τρέχουν πυρετωδώς για τις ετοιμασίες του γάμου - Μαζί στην πρόβα νυφικού Χρυσαειδή και Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, από ότι φαίνεται έχει ξεκινήσει και κάνε παρέα με την πρώην Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή, μιας και ο Στάθης ήταν αχώριστος στο παιχνίδι μαζί της και την είχε κυριολεκτικά σαν αδερφή του. Πλέον αφού όλοι είναι εκτός παιχνιδιού (δείτε την πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της) φαίνεται πως επιλέγουν συνειδηττά να κρατάνε επαφές και να κάνουν παρέα.

Πρόβα νυφικού μαζί με την Παναγιώταρου

Αυτό μαρτυρούν και τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 , η Αλεξάνδρα μοιράστηκε την πρόβα νυφικού της Σταυρούλας, μιας και είναι γνωστό πως παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, στην οποία ήταν μαζί της, και από ότι φαίνεται την εμπιστεύεται και έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Μαζί στην πρόβα νυφικού Χρυσαειδή και Παναγιώταρου

Ικανοποιητικό ποσό! Με τόσα χρήματα αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε προ τελευταία από το Survivor 5 και το κλίμα ήταν βαρύ στο συμβούλιο του νησιού. Ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον καλό της φίλο Στάθη Σχίζα, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αποχώρηση. Η παίκτρια σύμφωνα με πολλούς ήταν φαβορί ενώ το κοινό φάνηκε πως την στήριζε δυναμικά σε κάθε επεισόδιο καθώς το όνομά της ήταν πρώτο στα trends του Twitter πολλές φορές, εξαιτίας του δυναμικού της χαρακτήρα και της αγωνιστικότητάς της.

H παίκτρια ωστόσο, με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τον φίλο της, Στάθη και λίγο πριν φύγε δήλωσε πως θέλει εκείνος να σηκώσει το έπαθλο και πως είναι περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε και έφτασε στους πέντε καλύτερους παίκτες του Survivor!

Η Σταυρούλα λοιπόν, επέστρεψε στην Ελλάδα και κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο σύντροφος της Σταυρούλας μάλιστα, οργάνωσε ολόκληρη έκπληξη με τούρτα για να δει την μέλλουσα γυναίκα ττου να χαμογελάει.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου και έπαιρνε περίπου 1.000 κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι. Άρα, φαίνεται πως κέρδισε περίπου 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 5.

Survivor 5 spoiler 29/6