Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Στιγμές χαλάρωσης στα Ματογιάννια για το όμορφο ζευγάρι

Οι καλοκαιρινές τους διακοπές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Στιγμές χαλάρωσης στα Ματογιάννια για το όμορφο ζευγάρι

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος είναι γνωστό πως βρίσκονται εδώ και μέρες στη Μύκονο και απολαμβάνουν διακοπές στην πολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί ο ίδιος στο νησί. Οι δυο τους απολαμβάνουν όσες περισσότερες στιγμές μπορούν μακριά από τα άγχη της πρωτεύουσας, είτε σε κάποια από τις όμορφες παραλίες του νησιού, είτε σε κάποια βραδινή έξοδο, όπως αυτή που τους εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια φρόντισε να ανεβάσει τις θερμοκρασίες στο νησί, αφού ανάρτησε φωτογραφίες με μαγιό, που μας έκαναν να απορούμε πως καταφέρνει να διατηρεί τέτοιο σώμα μετά τις γέννες. Έδειχνε πολύ ευδιάθετη και πανηγύρισε μέσα από την ανάρτησή της την επίσημη έλευση των καλοκαιρινών διακοπών και για την ίδια.

Η έξοδος του ζευγαριού Οικονομάκου -Μιχόπουλου στα Ματογιάννια

Σε μία από τις βόλτες τους στο νησί μάλιστα, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του Mykonos Live Tv στα Ματογιάννια και όπως θα δείτε ήταν χαρούμενοι και χαλαροί.

Βίντεο από το χλιδάτο καλοκαίρι της Αθηνάς Οικονομάκου στο πεντάστερο ξενοδοχείο του συζύγου της

Η Μύκονος για ακόμη μια φορά είναι το hot spot της καλοκαιρινής περιόδου ειδικά για τους διάσημους της εγχώριας και μη showbiz κι εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει από το νησί η Αθηνά Οικονομάκου που έχει κι έναν λόγο παραπάνω να ταξιδέψει μέχρι εκεί αφού ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διατηρεί τις επιχειρήσεις τους και συγκεκριμένα ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Το Kivotos Mykonos είναι χτισμένο μπροστά σε μια ιδιωτική παραλία στον μαγευτικό κόλπο του Ορνού, μόλις 5 λεπτά οδικώς από τη Χώρα, το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Διαθέτει 2 πισίνες, εκτεταμένες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστήριο.

Κάθε βίλα και σουίτα έχει διακοσμηθεί μοναδικά από γνωστούς καλλιτέχνες και ντόπιους τεχνίτες. Κατά την άφιξη προσφέρεται ποτό καλωσορίσματος. Το à la carte εστιατόριο Le Pirate σερβίρει μεσογειακή κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ με θέα στον κόλπο. Στο γκουρμέ La Meduse μπορείτε να απολαύσετε ελληνικά fusion πιάτα και φρέσκα θαλασσινά με φόντο τον φεγγαρόλουστο Κόλπο του Ορνού.

Υπενθυμίζουμε πως ο Φίλιππος έχει το ίδιο ξενοδοχείο και στην Σαντορίνη μόνο που τα δωμάτια είναι πιο εξωπραγματικά από αυτά της Μυκόνου (δείτε εδώ φωτογραφίες).