Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος στα σοκάκια της Μυκόνου

Δείτε φωτογραφίες από την βόλτα τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος στα σοκάκια της Μυκόνου

Στα σοκάκια της Μυκόνου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός το γνωστό ζευγάρι Μπόμπα - Τανιμανίδη, οι οποίοι απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο. Όπως είναι γνωστό οι δύο παρουσιαστές περνούν στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα διδυμάκια τους στο νησί. Φαίνεται πως κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο, και να περάσουν στιγμές οι δύο τους ως αγαπημένο ζευγάρι.

Το ''νησί των ανέμων'' αποτελεί κορυφαίο προορισμό για όλους τους celebrities καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριου και έτσι πολλές είναι οι λαμπερές παρουσίες που το τίμησαν τις τελευταίες μέρες. Το ίδιο βράδυ έκαναν λαμπερή εμφάνιση τόσο η Ιωάννα Τούνη, όσο και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τα εντυπωσιακά τους outfit).

Πως εντόπισε ο φακός Μπόμπα - Τανιμανίδη στα στενά της Μυκόνου

Χαλαροί, ευτυχισμένοι και λαμπεροί απόλαυσαν τη βόλτα τους με φιλικά τους πρόσωπα

Μπόμπα και Τανιμανίδης στα στενά της Μυκόνου

Μπόμπα - Βερνίκου στα στενά της Μυκόνου

Στιγμές χαλάρωσης για την Χριστίνα Μπόμπα και την πεθερά της στο νησί των ανέμων μαζί με τις δίδυμες κόρες της

Πριν λίγες ημέρες μπορεί να είχε γίνει ο κακός "χαμός" σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει η Χριστίνα Μπόμπα καθώς αρκετοί χρήστες του Instagram την έκραξαν, ωστόσο η γνωστή influencer παραμένει αρκετά ενεργή στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, δεν δίστασε αυτή τη φορά να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε παρέα με την πεθερά αλλά και τις δίδυμες κορούλες της καθώς βρίσκονται στο νησί των ανέμων, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να κάνουν μια παύση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μιας και μαζί πήραν και την μητέρα του γνωστή παρουσιαστή, Σταματούλα Τανιμανίδη η οποία περνά αρκετό χρόνο με τα εγγόνια της.