Ιωάννα Τούνη - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεσήκωσαν όλη τη Μύκονο με την ''καυτή'' τους εμφάνιση

Οι βόλτες στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεσήκωσαν όλη τη Μύκονο με την ''καυτή'' τους εμφάνιση

«Φωτιά» στα Ματογιάννια έβαλαν με την αποκαλυπτική τους εμφάνισή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ιωάννα Τούνη. Με άκρως καλοκαιρινό mood αλλά και outfit περπάτησαν στα στενάκια της Μυκόνου τα οποία εδώ και μέρες σφύζουν από κόσμο, αφού το ''νησί των ανέμων'' παραμένει σταθερά ψηλά κάθε καλοκαίρι στη λίστα των διασήμων για διακοπές.

Μάλιστα αυτές τις μέρες έχουμε δει πολλές άλλες εκλεκτές παρουσίες στο κυκλαδίτικο νησί μεταξύ των οποίων και το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη, που απολαμβάνουν το νησί μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους και φροντίζουν να μας τροφοδοτούν σχεδόν καθημερινά με φωτογραφικό υλικό μέσω των λογαριασμών τους στο instagram.

Τι φόρεσαν στα σοκάκια της Μυκόνου Ιωάννα Τούνη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Οι δύο influencers βρέθηκαν λοιπόν στον αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό όλων των διασήμων, εκεί όπου τις εντόπισε η κάμερα του Mykonos live tv.

Η Ιωάννα Τούνη πόζαρε αγκαζέ με τον καλό της φίλο Στηβ Τουμπά φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της ράστα.

Η Ιωάννα Τούνη παρέα με τον Στηβ και εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την άλλη επέλεξε ένα ακόμα πιο τολμηρό λουκ ένα σέξι γαλάζιο λαμέ φόρεμα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με εντυπωσιακό λαμέ φόρεμα στη Μύκονο

''Μοίρασε'' εγκεφαλικά - Η Τούνη κάνει ρόλερς με το άκρως αποκαλυπτικό μαγιό της

Η Ιωάννα Τούνη αποτελεί ίσως και τον ορισμό της influencer για τα ελληνικά δεδομένα μιας και ό,τι και αν ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βλέπουμε να γίνεται ανάρπαστο και να κάνει πανικό. Η συλλογή των ρούχων της, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας και είναι πολύ αρεστή στο κοινό.

Έτσι λοιπόν, μιας και έχει αποδείξει πόσο μπροστά θέλει να είναι ετοιμάζει την καλοκαιρινή της collection, με τα μαγιό να είναι ένα και ένα. Η ίδια είναι το μοντέλο της σειράς και μέσα από βίντεο, που δημοσίευσε τη βλέπουμε με μετά το αποκαλυπτικό τόπλες πλάνο της να κάνει ρόλερς με πολύ λίγα ρούχα.