Χριστίνα Μπόμπα: Μητέρα 2 παιδιών στα 33 της - Με καυτό μαγιό τάιζε τα δίδυμα στην παραλία

Το σώμα της δεν θυμίζει σε τίποτα πως γέννησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Μητέρα 2 παιδιών στα 33 της - Με καυτό μαγιό τάιζε τα δίδυμα στην παραλία

Μπορεί να μεσολαβούν τρεις μήνες μέχρι τη βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο, αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσαν να μείνουν μακριά από το νερό. Φορώντας τα μαγιό τους, και με τις δίδυμες κόρες τους αγκαλιά, πήραν τις πρώτες ανάσες δροσιάς για φέτος στο Καβούρι και παράλληλα “σύστησαν” τις μικρές... στη θάλασσα! Στις 23 Ιουνίου θα γιορτάσουν τα πρώτα τους γενέθλια, αλλά ήδη ξέρουν να πλατσουρίζουν στο νερό και γι' αυτό «φταίνε» οι γονείς τους, που τις έχουν γράψει σε ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για νήπια.

Στην πρώτη τους βουτιά μακριά από την πισίνα έδειξαν πως δεν... φοβούνται τα κύματα, αντίθετα απολάμβαναν το νερό στην αγκαλιά των γονιών τους, που φυσικά δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό τους. Από μία κόρη έκαστος, όργωσαν την παραλία, άλλαξαν διάταξη στην... άμμο με τα κουβαδάκια τους και στη συνέχεια τις τάισαν με την αγαπημένη τους φρουτόκρεμα, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Αν όχι για την γλυκιά εικόνα της τετράδας τους, τότε για τους σχηματισμένους κοιλιακούς του Σάκη και για το bikini body της Χριστίνας, που έναν χρόνο μετά τη γέννα έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Υπέροχες οικογενειακές στιγμές για Τανιμανίδη & Μπόμπα

Τανιμανίδης Μπόμπα παιδιά περιοδικό you

Τανιμανίδης Μπόμπα
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 8/6, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

«Είμαι τόσο περήφανος για σένα»

Ένα ντεκολτέ που άναψε... φωτιές! Πολύ συζητήθηκε το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα στο Μιλάνο, και όχι μόνο με καλές... κουβέντες, αφού ανάμεσα στα σχόλια θαυμασμού υπήρχε και αρκετή “βιτριολική” κριτική για το ντύσιμό της (δείτε εδώ φωτογραφίες). Λίγη σημασία έχουν όλα αυτά πλέον, αφού γύρω της ύψωσαν τοίχος άμυνας χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και -το σημαντικότερο- ο άντρας της. «Είμαι τόσο περήφανος για σένα», της λέει συνεχώς ο Σάκης, δημόσια και κατ' ιδίαν, δείχνοντας πως πάντα θα βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του (δείτε εδώ την ανάρτησή του).