«Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι...» - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Η νέα φωτογραφία τους και η λεζάντα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι...» - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Ο έρωτας καλά κρατεί και στην περίπτωση της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές της) κι του συζύγου της και επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλου, σίγουρα επιβεβαιώνεται το ρητό, μιας και σε κάθε κοινή τους φωτογραφία ή εμφάνιση, η ευτυχία δεν παύει να λάμπει στα μάτια τους!

Και ενώ έχουμε συνηθίσει την παρουσιάστρια να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τη δουλειά της ή τα παιδιά της, το απόγευμα της Πέμπτης 14/7, ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και κυριολεκτικά "έπεσε" το Instagram.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Η παρουσιάστρια, περνά στιγμές ξεκούρασης μετά το τέλος της εκπομπής της αυτή τη σεζόν, και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία είναι χωρίς μακιγιάζ μαζί με τον σύζυγό της για φαγητό και έγραψε στην λεζάντα της μία φράση όλο νόημα: «Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ αγαπούν ! Victor Hugo».

 Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Μενεγάκη και Παντζόπουλος

Ο λόγος του πρώτου διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη πριν γνωρίσει τον Γιάννη Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πραγματοποιήσει τρεις γάμους στη ζωή της και οι περισσότεροι, σίγουρα, θυμούνται εκείνους με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Ματέο Παντζόπουλο, όχι όμως κι ακόμη έναν, που πάντως τη σημάδεψε.

Ήταν μόλις 21 ετών όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Σταύρου Γαρδέρη, επιχειρηματία στο επάγγελμα. Ο ίδιος διατηρούσε κατάστημα με νυφικά στον Κολωνό, όπου μεγάλωσε η Ελένη. Την έβλεπε να περνάει καθημερινά μπροστά από το μαγαζί του και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

Το πρώτο βήμα το έκανε εκείνος μέσω της μητέρας της Ελένης. Κάποιοι λένε ότι αυτός ήταν και ο άνθρωπος που τη... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr