Οι δυσκολίες φέρνουν πιο κοντά Άδωνι και Μανωλίδου - Η νέα κοινή έξοδος μετά τις ψευδείς ειδήσεις στο Twitter

Δεν έπαιρναν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι δυσκολίες φέρνουν πιο κοντά Άδωνι και Μανωλίδου - Η νέα κοινή έξοδος μετά τις ψευδείς ειδήσεις στο Twitter

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, όπου αναφέρονταν από απιστίες μέχρι και εσωσυζυγική βία. Τόσο ο ίδιος όσο και η Μανωλίδου διέψευσαν κατηγορηματικά αυτές τις ειδήσεις, που έχουν κουράσει τον Γεωργιάδη. Οι δυο τους πάντως δε φαίνεται να περνάνε καμία κρίση, αφού ήδη μόλις τις τελευταίες δύο μέρες έχουν πραγματοποιήσει δυο κοινές εξόδους, με την τελευταία να ήταν χθες στα βραβεία «Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Ήδη χθες βρέθηκαν στην Βουλή μαζί προκειμένου να συμμετάσχουν στην ξενάγηση των μαθητών της Ελληνικής Αγωγής στο κτίριο και μάλιστα δε δίστασαν να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες στα social media.

H νέα κοινή εμφάνιση Μανωλίδου - Άδωνι μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο

Στο πολιτιστικό κέντρο Ελληνικός Κόσμος βρέθηκαν λοιπόν το βράδυ της Τετάρτης 13/7 , ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου για τα βραβεία «Βιώσιμης Ανάπτυξης». Σχετική ανάρτηση έκανε η Ευγενία Μανωλίδου στο instagram η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από την κοινή έξοδο με τον σύζυγό της.

Ο Άδωνις με τη Μανωλίδου στη νέα τους κοινή έξοδο

Ο Άδωνις με τη Μανωλίδου στη νέα τους κοινή έξοδο στον Ελληνικό Κοσμο

«Χυδαίο ψέμα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Ευγενία Μανωλίδου για τις φήμες ότι την χτύπησε ο Άδωνις

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες μέρες μετά από το "χυδαίο ψέμα" που εξόργισε τόσο τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και την Ευγενία Μανωλίδου.

Μάλιστα, είδαμε τον ίδιο νωρίτερα να παίρνει θέση δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου ξέσπασε φανερά. Από την άλλη, η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να αναφερθεί και η ίδια για το συγκεκριμένο συμβάν.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores».