Μαζί στη Βουλή αγκαλιασμένοι μετά το σάλο -  Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου διαψεύδουν τις φήμες

Οι αναρτήσεις του Υπουργού  στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Μαζί στη Βουλή αγκαλιασμένοι μετά το σάλο -  Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου διαψεύδουν τις φήμες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αντιμετωπίζει ύβρεις ή ψευδείς φήμες. Ωστόσο αυτή την φορά δε μπόρεσε να μείνει αμέτοχος και έτσι εξοργίστηκε μετά την φτιαχτή είδηση στο διαδίκτυο. σύμφωνα με την οποία χτύπησε την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου. Ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μέσω ενός tweet όπου ζητάει επιτέλους λίγο σεβασμό για τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο εδώ και πολλά χρόνια και ο υπουργός δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του για τη γυναίκα του. Μάλιστα, πρόσφατα που ο ίδιος δημοσίευσε και παρουσίασε το νέο του βιβλίο, εκείνη βρέθηκε στο πλευρό του και φωτογραφήθηκαν μαζί, για να τη δείξει και την αμέριστη εκτίμησή του για όσα έχει κάνει για αυτόν.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη 13/7 θέλησαν να καταπολεμήσουν τις ψευδείς φήμες και να επιβεβαιώσουν πως είναι καλά μαζί κάνοντας μια δημόσια εμφάνιση στη Βουλή. Βρέθηκαν εκεί προκειμένου να συμμετάσχουν στην ξενάγηση των μαθητών της Ελληνικής Αγωγής στο κτίριο και τις εκθέσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στη συνέχεια, η Ευγενία Μανωλίδου παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον και τη συζήτηση για την Παιδεία από τα θεωρεία της Βουλής. Ο Υπουργός έπειτα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά.

 Ευγενία Μανωλίδου

Η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη μετά το σάλο

 Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου στη Βουλή

«Χυδαίο ψέμα» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Ευγενία Μανωλίδου για τις φήμες ότι την χτύπησε ο Άδωνις

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες ώρες μετά από ένα "χυδαίο ψέμα" που εξόργισε τόσο τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και την Ευγενία Μανωλίδου.

Μάλιστα, είδαμε τον ίδιο νωρίτερα να παίρνει θέση δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου ξέσπασε φανερά (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε). Από την άλλη, η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να αναφερθεί και η ίδια για το συγκεκριμένο συμβάν.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores».