«Φυλακή δεν ξέρω γιατί μπήκα αλλά βγήκαν κάποιοι άλλοι αθώοι!» - "Καταπέλτης" η Super Κική για την δίκη Λιγνάδη

Ανάμεσα στο πλήθος των αγανακτισμένων με αυτή την απόφαση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Φυλακή δεν ξέρω γιατί μπήκα αλλά βγήκαν κάποιοι άλλοι αθώοι!» -

Πλήθος κόσμου, επωνύμων και μη, είναι φανερά αγανακτισμένη, καθώς μέσα από δηλώσεις και δημοσιεύσεις τους, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης, παρότι έχει καταδικαστεί ως ένοχος για δύο εκ των τεσσάρων βιασμών που κατηγορούνταν.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και η Super Κική απάντησε στα μηνύματα που έλαβε, τα οποία ζητούσαν να τοποθετηθεί ανοιχτά μετά τις εξελίξεις για την αποφυλάκιση του και τις εξελίξεις με το ζήτημα αυτό.

Η τοποθέτηση της Super Κικής στην υπόθεση του Λιγνάδη

«Σχετικά με το θέμα της δικαιοσύνης, δεν μπορώ να κάνω κάτι, όσα στόρις και να ανεβάσω, δικαιοσύνη δεν θα υπάρχει. Το έχω δει από τα 18 μου, φυλακή δεν ξέρω γιατί μπήκα εγώ αλλά βγήκαν κάποιοι άλλοι αθώοι, κάτι θα ξέρουν», είπε η Super Κική.

Ενώ αμέσως πρόσθεσε για τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό: «Όταν έρχεσαι λοιπόν και μου κάνεις παράπονα “Κικάρα κάνεις μόνο διαφημίσεις, ενώ παλιά μίλαγες” θέλω να πω ότι δεν μπορώ να κάνω πλέον τίποτα, τίποτα, είναι αφοπλισμένα τα χέρια μου, θα κάνω μόνο διαφημίσεις και ότι μπορώ να λέω ξέμπαρκα, θα το λέω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

"Τώρα θα αρχίσω να μιλάω και εγώ" - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αποφυλάκισή του

Με τον Αλέξη Κούγια βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 ο Δημήτρης Λιγνάδης, μιας και πριν λίγη ώρα πλήρωσε τις 30.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγύηση.

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες μετά την προφυλάκισή του, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να ευχαριστεί τον γνωστό ποινικολόγο.

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα. Θα έρθουν και αυτές οι στιγμές. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα. Όπως ίσως παρασύρθηκε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα. Τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω και εγώ. Πιστεύω πως στο εφετείο θα αποκατασταθεί η αλήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω από τη ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο. Δε θα κάνω καμία άλλη δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.