"Ξυπνάτε, μας βιάζουν τα παιδιά" - Έξω φρενών η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός έχει επικρατήσει τα τελευταία 24ωρα με την απόφαση του δικαστηρίου να αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο ηθοποιός έχει βγει από την φυλακή μιας και πλήρωσε την εγγύηση και οι αντιδράσεις του κόσμου είναι χιλιάδες.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκειά της ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, με τον ίδιο ωστόσο επίσης να αποφυλακίζεται.

Το ξέσπασμα της Αναστασοπούλου για Λιγνάδη

Η ηθοποιός λοιπόν προχώρησε σε 2 αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Απαιτούμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να ασκήσει έφεση υπέρ του νόμου κατά της απόφασης Λιγνάδη.

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει σε αυτήν την χώρα για να βγούμε στους δρόμους, να απαιτήσουμε να παραιτηθούν άνθρωποι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ξυπνάτε, μας βιάζουν τα παιδιά. Μας βιάζουν τις ψυχές μας και καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα....»

Το ξέσπασμα της Αναστασοπούλου για Λιγνάδη
Το ξέσπασμα της Αναστασοπούλου για Λιγνάδη φώτο

"Τώρα θα αρχίσω να μιλάω και εγώ" - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την αποφυλάκισή του

Με τον Αλέξη Κούγια βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 ο Δημήτρης Λιγνάδης, μιας και πριν λίγη ώρα πλήρωσε τις 30.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγύηση.

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες μετά την προφυλάκισή του, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να ευχαριστεί τον γνωστό ποινικολόγο.

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα. Θα έρθουν και αυτές οι στιγμές. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα. Όπως ίσως παρασύρθηκε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα. Τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω και εγώ. Πιστεύω πως στο εφετείο θα αποκατασταθεί η αλήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω από τη ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο. Δε θα κάνω καμία άλλη δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.