Σούσουρο με την ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά - Έγινε γνωστό πως...

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά - Έγινε γνωστό πως...

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε ποστάρει μια ανάρτηση στην οποία πόζαρε μαζί με φίλες της.

Από την άλλη, το βράδυ της Πέμπτης, θέλησε να δημοσιεύσει στο instagram μια φωτογραφία στη οποία εμφανίζεται ο Μάρκος Σεφερλής σε μια αφίσα όπου αφορά τις εμφανίσεις του το φετινό καλοκαίρι στο Δελφινάριο.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Τσαβαλιά έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «“ΠΡΑΚΤΩΡ 00ΛΕΦΤΑ “ Πρεμιέρα σήμερα στο Δελφινάριο! Να περάσουμε όλοι - πάνω και κάτω από τη σκηνή - ένα καλοκαίρι γεμάτο γέλια!!!
#summer #theatre #premiere #seferlis #seferlisteam #praktor00lefta #laugh».

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά

Η ανάρτηση της Τσαβαλιά στο Instagram

Έλενα Τσαβαλιά - Ανάρτηση

Κανονικό παλάτι το σπίτι Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά - Με μοντέρνα διακόσμηση σε μπεζ τόνους

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πέρα από γονείς και σύζυγοι είναι και συνεργάτες, μιας και η ηθοποιός συμμετέχει πολλές φορές στις θεατρικές του παραστάσεις αλλά και στην νέα του σειρά στον ΑΝΤ1, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αλλά πήρε το πράσινο φως για του χρόνου.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2003 και το 2004 ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτάς τους ο γιος τους ο Χάρης Σεφερλής που σήμερα είναι 18 ετών. Μάλιστα, το 2009 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χάρη να είναι παρανυφάκι.

Η όμορφη οικογένεια μένει σε ένα πολύ μοντέρνο και μεγάλο σπίτι και μας έχουν δώσει μια γεύση με το πώς είναι, μέσα από φωτογραφίες που μοιράζονται και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Το σαλόνι το έχει διακοσμήσει με το προσωπικό της γούστο η Έλενα Τσαβαλιά και όπως βλέπουμε ο καναπές είναι στρωμένος με πολύχρωμα καλύμματα, μερικοί τείχη είναι γκρι και στο ράφι υπάρχουν διάφορα διακοσμητικά. Μάλιστα, στην διακόσμηση βλέπουμε και αρκετά φυτά και φυσικά λουλούδια όπως μια ανθοδέσμη με τις ζέρμπερες αλλά και μια γλάστρα εσωτερικού χώρου με την αλόη.

Επίσης, το σαλόνι είναι μίνιμαλ και τα χρώματά του ουδέτερα.

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά 2

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά 3