Σούσουρο με την ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά - «Γιατί η καλή...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά - «Γιατί η καλή...»

Πριν από λίγες ημέρες είχαν "σκάσει" τα ευχάριστα για την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή όσον αναφορά τα επαγγελματικά τους την ίδια ώρα που ο ΑΝΤ1 πήρε την τελική απόφαση να "κόψει" το Super Mammy με μια εξαίρεση (δείτε εδώ).

Από την άλλη, η Έλενα Τσαβαλιά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social όπου δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιευτεί και μια φωτογραφία στην οποία η γνωστή ηθοποιός ποζάρει με τον κούκλο γιο της.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελώντας μαζί με τις φίλες της. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «About last night! Γιατί η καλή εβδομάδα…από το προηγούμενο βράδυ φαίνεται!!!! Καλημέρα !!!!!!!».

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά

Ο άγνωστος γάμος της πριν τον Μάρκο Σεφερλή

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έζησαν στιγμές ευτυχίας, καθώς γιόρτασαν την 13η επέτειο του γάμου τους. Μαζί είναι για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ φαίνεται πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί, ενώ ο ένας στηρίζει τον άλλον σε οποιοδήποτε βήμα του.

Ωστόσο δεν ήταν πάντα τα πράγματα έτσι. Πριν από τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά ήταν ερωτευμένη και μάλιστα ο έρωτας την οδήγησε και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου 1999 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Αργύρη Τσέλλο. Ωστόσο δεν κράτησε για πολύ ο έρωτας μεταξύ τους και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο Κώστας Βουτσάς - παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη - η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή με τον Γιάννη Μάνιο και η Χριστίνα Παππά.

Έλενα Τσαβαλιά Αργύρης Τσέλλος γάμος