Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Γιορτάζουν την...

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Γιορτάζουν την...

Μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz να μην αντέχουν πολλά χρόνια μαζί και τελικά να χωρίζουν, αλλά υπάρχουν και ορισμένα που οι δυσκολίες τους ενώνουν ακόμα περισσότερο. Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά που σήμερα, 1/6 γιορτάζουν 13 χρόνια έγγαμου βίου και 20 χρόνια σχέσης.

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει αποδείξει πολλάκις ότι στηρίζει τον σύζυγό της, ακόμα και σε περιόδους σαν και αυτή που πολλοί στέκονται απέναντί του. Και πλέον όλοι τους σκέφτονται πάντα μαζί.

Επέτειο γάμου για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Ο γάμος έχει στηριχτεί σε πολύ στιβαρές κολόνες και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να τον κλονίσει. Η ηθοποιός για να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη μέρα ανέβασε μια κοινή του φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γιατί με κοιτάς έτσι; 13 χρόνια γάμου… ???? Αλλά το σημαντικότερο 20 χρόνια μαζί ????‍❤️‍????Το λες και μια ζωή… Ευτυχισμένη ζωή ! ❤️», έγραψε εκείνη.

Η πρώην σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή που ελάχιστοι θυμούνται

Λίγοι θυμούνται πως ο Μάρκος Σεφερλής υπήρξε παντρεμένος πριν προχωρήσει με την Έλενα Τσαβαλιά, μιας και ήταν ζευγάρι με την Έλσα Μιχαλακοπούλου, με τον οποία χώρισαν αρκετά άσχημα.

Την περίοδο εκείνη, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η ηθοποιός είχε εξωσυζυγική σχέση με γνωστό συνάδελφο και συνεργάτη τους. Μετά από χρόνια τη σεζόν 2014-2015 κι ενώ ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε μαζί με την νυν σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel “MEGA Με Μία” είχε αποκαλύψει πως για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, και ο λόγος που το έκανε, ήταν διότι δεν ήθελε να τινάξει την παράσταση στον αέρα.

Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Οι δυο τους από το 2003 δεν είναι μαζί. Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

 Η πρώην σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή