Ολόκληρος άντρας ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόκληρος άντρας ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Τον τελευταίο καιρό πολύ είναι εκείνοι που εναντιώνονται στον Μάρκο Σεφερλή και την νέα χιουμοριστική εκπομπή του, «Super Mammy», ωστόσο εκείνος επιμένει να ξεχνά όλα τα αρνητικά σχόλια με την οικογενειακή θαλπωρή. Η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά έχει δείξει πολλές φορές την έμπρακτη στήριξή της, ενώ ο γιος τους, Χάρης επιθυμεί να πάρει απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μεγάλωσε ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να αναρτήσει μια φωτογραφία την οικογένεια του στα social media, και τα σχόλια πήραν φωτιά. Αφορμή στάθηκε η γιορτή της Έλενας Τσαβαλιά το περασμένο Σάββατο.

«Χρόνια πολλά και καλά στη δική μας Ελένη! Χρόνια πολλά και καλά στη δική σας Ελένη, στον δικό σας Κωνσταντίνο, στη δική σας Κωνσταντίνα! Με υγεία πάνω απ’ όλα, με αγάπη πιο πάνω απ’ όλα!», έγραψε ο γνωστός κωμικός στην ανάρτησή του.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται μαμά και γιος αγκαλιά, σαν μία γροθιά. Ενώ βλέπουμε πως ο γιος του, περισσότερο μοιάζει σε εκείνον παρά στην μητέρα του, καθώς έχει πάρει τα καστανά του χρώματα, ενώ όσο μεγαλώνει η ομοιότητα είναι πιο εμφανής.

Αυτός είναι ο αδερφός της Έλενας Τσαβαλιά και θείος του Χάρη

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει επιλέξει να κρατά συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός που και που της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και είναι αρκετά ενεργή.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στην οποία πόζαρε χαμογελαστή με τον αγαπημένο της αδερφό. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά:

«Είσαι αυτός που σκέφτεται πιο σοφά από εμένα, που νιώθει πιο βαθιά από εμένα, είσαι ο σύμβουλός μου, είσαι ο προστάτης μου αν και είσαι…ο μικρός μου αδελφό. Χρόνια γερά και χαρούμενα, μικρέ. Σ’ αγαπάω πάααααααρα πολυυυυυυυύ».