Χαμογελά ξανά η Έλενα Παπαρίζου - Η συνάντηση που είχε μετά το άγριο περιστατικό στα MAD VMA 2022

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογελά ξανά η Έλενα Παπαρίζου - Η συνάντηση που είχε μετά το άγριο περιστατικό στα MAD VMA 2022

Στην Λίμνη Βουλιαγμένης μαζί με την Τάμτα και την κόρη της, Άννυ και τη Κική Τσόλκα βρέθηκε πριν μερικές ώρες η Έλενα Παπαρίζου, η οποία χαμογελά ξανά μετά την περιπέτεια που βίωσε στα φετινά MAD VMA.

Οι 4 γυναίκες απόλαυσαν την κοινή τους έξοδο και μάλιστα κατά την διάρκεια της βόλτας τους, πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό, όπου το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβηκε φυσικά αργότερα και στα social media.

Η συνάντηση της Έλενας Παπαρίζου με την Τάμτα

Η συνάντηση της Έλενας Παπαρίζου με την Τάμτα

''Είμαι και λίγο σταρούμπα, θέλω τον...''

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου , μιλώντας για την ασταμάτητη πορεία της καριέρας της, τα δύο χρόνια καραντίνας, τον αγαπημένο της σύζυγο Ανδρέα Καψάλη, αλλά και τραυματικές εμπειρίες της ζωής της.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού δύο χρόνια μετά την περιπέτεια με τον covid-19 και τις κλειστές πίστες, ξεκίνησε τη νέα της περιοδεία. Μάλιστα μετά τη λήξη της πρεμιέρας της δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια και στον σύζυγό της, που την στηρίζει πάντα.

Στη ερώτηση του πως διαχειρίστηκε την παύση δύο ετών λόγω καραντίνας απάντησε:

«Υπήρξε κόσμος που πέρασε πολύ δύσκολο τα τελευταία δύο χρόνια και από θέμα υγείας αλλά και από θέμα εργασίας. Δόξα τω θεώ, για εμένα η παύση αυτή δεν ήταν δύο χρόνια, γιατί ήμουν στο «The voice» και, μάλιστα, για τον λόγο αυτόν μπορούσα να διαθέσω ακό­μα περισσότερο χρόνο στα παιδιά του σόου, και που μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά.

Δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία που αντιμετώπισε σε αυτά τα προβλήματα. Ειδικά στον χώρο της μουσικής, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έφαγαν αρκετά χαστούκια και αναγκάστηκαν ακόμα και να αλλάξουν επάγγελμα».

Ενώ για το πως διαχειρίστηκαν συνεργάτες της την περίοδο αυτή δήλωσε:

«Οι δικοί μου μουσικοί από τη στιγμή που ήταν κλειστά τα νυχτερινά κέντρα, ξεκίνησαν να διδάσκουν μουσική σε κέντρα διδασκαλίας. Ένας ηχολήπτης, με τον οποίο συνεργαζόμουν χρόνια, ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία. Δεν είχε συναυλίες, ξεκίνησε να παρακολου­θεί κάποια μαθήματα πάνω στη σκηνοθεσία και, μάλιστα, έχει κάνει ήδη τρεις ταινίες μικρού μήκους. Μπράβο του!

Επόμενη θεματική ήταν η σχέση της με το σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη:

«Η περίοδος αυτή λειτούργησε θετικά στη σχέση μου με τον σύζυ­γό μου, γιατί βρήκαμε περισσότερο χρόνο να κάνουμε παρέα. Ας πού­με, βγαίναμε νωρίς το πρωί κατά τις 7:30-8:00 για περπάτημα, και που μας άρεσε πολύ».

Η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγο Ανδρέα Καψαλή σε κοινή έξοδο

Για τα ζητήματα βίας μίλησε από καρδίας, καθώς δυστυχώς μια παιδική της είχε πέσει θύμα βιασμού, όσο ήταν μαθήτρια:

«Ήμουν τότε στην έκτη δημοτικού, 12 χρονών, και μια συμμαθήτρια μου, υιοθετημένη από τον μεγάλο της αδερφό με καταγωγή από Γκά­μπια, συνέβη αυτό το κακό.

Ως φίλη της σε αυ­τή τη μικρή ηλικία δεν μπορούσα να καταλάβω πως πήραν με τη βία την αθωότητα από ένα μικρό παιδί και το τραυμάτισαν για όλη του τη ζωή. Έχουμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε, από το 1994, γιατί η ίδια και ο αδελφός της αποφά­σισαν να αλλάξουν πόλη, δεν ήθελαν να κρα­τήσουν επαφή με όλα αυτά που είχαν συμβεί.

Άλλαξαν η δική της ζωή και η συμπεριφορά της κι εγώ ήμουν μικρή και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και να βοηθήσω τη φίλη μου. Όταν είχα πάει στη Σουηδία, είχα ψάξει όλους τους παιδικούς μου φίλους και τη βρήκα μέσω Facebook (κάτι καλό έχει κάνει κι αυτό), μιλή­σαμε και είπαμε να βρεθούμε. Μακάρι, όταν ανέβω για τις συναυλίες στη Σουηδία, να κα­ταφέρουμε να συναντηθούμε.

Τέλος ανταποκρινόμενη πλήρως στο ρόλο της δυναμικής γυναίκας και καλλιτέχνιδας που την έχουμε συνηθίσει είπε:

«Είμαι και λίγο σταρούμπα, θέλω τον χώρο μου, τον καθρέφτη μου, το φωτάκια μου, το κεράκια μου, τα δικά μου...

Αλλά, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα δε σταματάω ποτέ, είμαι μάχιμη. Είμαι... σταρούμπα κομάντο!»