Άβαφη, με μαλλί από την θάλασσα σε ακριβό εστιατόριο με τον Ματέο - Φωτογραφία από τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη

Αυτός ο έρωτας δεν θα τελειώσει ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη, με μαλλί από την θάλασσα σε ακριβό εστιατόριο με τον Ματέο - Φωτογραφία από τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη μετά το κλείσιμο της εκπομπής της λόγω καλοκαιριού επέλεξε να μην ασχολείται πολύ με τα social media κι αντί να είναι ενεργή στο instagram, θέλησε να είναι ενεργή στην πραγματική της ζωή, στον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, και τα παιδιά της.

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης 14/7 μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, από ένα πολύ κομψό εστιατόριο του νησιού συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα:

"Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωη είναι να ξέρεις οτι κάποιοι σ αγαπούν ! Victor Hugo".

Στην φωτογραφία, η παρουσιάστρια, ακομπλεξάριστη όπως πάντα είναι άβαφη, μετά από θάλασσα κι απλά ευτυχισμένη! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Αυτό κατάλαβε πως είναι το νόημα της ζωής, κατά το μεγάλο διάλειμμα που έκανε από την τηλεόραση, το οποίο έληξε πριν από λίγους μήνες. αφού επέστρεψε με νέα εκπομπή στο Mega.

Ελένη Μενεγάκη διακοπές με ματεό

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. Εκεί απολαμβάνει τις διακοπές του και ο πρωτότοκος γιος της, Άγγελος Λάτσιος, με την σύντροφό του, Γαία (δείτε εδώ φωτογραφίες της από την παραλία στα Άχλα).

Τα skincare tips της Ελένης Μενεγάκη που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

  • Η κρέμα ματιών δεν είναι μόνο για τα μάτια: Ένα από τα προϊόντα που δεν λείπει ποτέ από τη ρουτίνα της είναι μια κρέμα ματιών. Αντί να την εφαρμόζει όμως μόνο στην περιοχή γύρω από τα μάτια, την εφαρμόζει και στην περιοχή γύρω από τα χείλη, η οποία καλεί για παρόμοια φροντίδα. "Εγώ πάντα έβαζα την κρέμα ματιών γύρω γύρω από τα χείλη. Πάντα", έχει πει στο παρελθόν.
  • Δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό: Η καθημερινή εφαρμογή του αντηλιακού είναι η πιο έξυπνη κίνηση αντιγήρανσης, που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τη φωτογήρανση από τις ακτίνες UVA. "Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα που να μην περάσω πάνω από την κρέμα και μία αντηλιακή. Κι ας είναι καταχείμωνο. Δεν παίζω πια. Τώρα πια φοβάμαι", έχει πει η Ελένη.
  • Το σωστό χρώμα στα μαλλιά έχει μεγάλη σημασία: Υπάρχουν "αντιγηραντικά" χρώματα για τα μαλλιά; Σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη, ναι. "Η γυναίκα όταν μεγαλώνει -αυτά τα μυστικά σας τα λέω χρόνια- πρέπει να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της να την γλυκαίνει. Ακόμα και αυτές που μέχρι τα σαράντα τους είχαν τα μαλλιά τους καστανά σκούρα, θα δείτε πόσο τους πάει όταν τα ανοίγουν μεγαλώνοντας. Φωτίζει παιδιά το ανοιχτό μαλλί", είχε πει στο πλατό της εκπομπής της.
  • Δεν πηγαίνει ποτέ για ύπνο χωρίς να εφαρμόσει την κρέμα νυκτός: "Αφού ξεβαφτώ, αν δεν βάλω κρέμα, δεν μπορώ, με τραβάει το πρόσωπό μου! Δεν μπορώ, θέλω να βάλω κρέμα κάθε βράδυ!" έχει πει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της, δικαιολογώντας την άψογη εικόνα της.
  • Δεν παραλείπει τη φροντίδα του λαιμού της: "Πιο πολύ κρέμα βάζω στο λαιμό, παρά στο πρόσωπο. Είναι πολύ ευαίσθητη περιοχή και γι' αυτό όταν ξεβάφεστε μην πολυτρίβεστε γιατί είναι τόσο ευαίσθητο αυτό το σημείο που κάνει εύκολα ζάρες, κοψίματα…", συμβούλευσε τις θαυμάστριές της κατά τη διάρκεια παλαιότερης εκπομπής της.