Συναυλία made of gold στη Μύκονο - Το ποσό που θα πληρώσει κανείς για το Νίκο Βέρτη ζαλίζει

Πρέπει να δώσουν και προκαταβολή...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Συναυλία made of gold στη Μύκονο - Το ποσό που θα πληρώσει κανείς για το Νίκο Βέρτη ζαλίζει

Ακριβά θα ''πάει το μαλλί'' σε όσους θελήσουν να παρευρεθούν στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην παραλία του Ορνού στο beach bar restaurant «Pasaji», στη Μύκονο. Ήδη τα πρώτα τραπέζια έχουν φύγει sold out από Ισραηλινούς επισκέπτες, καθώς ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στη χώρα τους. Μένει να δούμε την ανταπόκριση και από το εγχώριο κοινό που αναμένεται να είναι μεγάλη.

Η Μύκονος κάνει ρεκόρ στις τιμές - φωτιά στη συναυλίες της, αφού όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγες μέρες τον Αύγουστο έρχεται στο νησί ο γνωστός ράπερ 50 - Cent για μία και μοναδική συναυλία και το ποσό που θα πάρει για δύο ώρες performance αλλά και για τη μεταφορά του με ιδιωτικό αεροπλάνο από και προς την Αμερική, έχει πολλά μηδενικά.

Αναλυτικά οι τιμές και οι παροχές για ένα τραπέζι στο Νίκο Βέρτη

Η σειρά των πρώτων τραπεζιών έχει μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση. Στη τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Αντίστοιχα ακριβές είναι και οι υπόλοιπες σειρές των τραπεζιών με τις τιμές να ξεκινάνε από 350 ευρώ το άτομο έως 850 ευρώ το άτομο. Οι διοργανωτές ζητάνε από το κόσμο να βρίσκεται στο παραλιακό μαγαζί στις 10 το βράδυ για να ξεκινήσει η διαδικασία του σερβιρίσματος με τον καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή περίπου δυο ώρες μετά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Η αφίσα για τη συναυλία του Βέρτη στη Μύκονο

Η σκηνή που θα τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης στη Μύκονο

Τιμές Μυκόνου και στο...Μικροχώρι Δράμας για τη συναυλία του Σταμάτη Γονίδη

Συναυλία στο Μικροχώρι Δράμας έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Και ενώ τα απλά εισιτήρια προπώλησης ή εισόδου κυμαίνονταν σε φυσιολογικά πλαίσια της τάξης των 13 και 15 ευρώ αντίστοιχα, οι διοργανωτές είχαν διαμορφώσει έτσι το χώρο του γηπέδου, ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Βέβαια οι θαυμαστές του τραγουδιστή που θέλήσαν να κάτσουν πρώτο τραπέζι πίστα ή για την ακρίβεια πρώτο καναπέ πίστα, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αυτός κόστισε πολλά κατοστάρικα.

Όπως μαθαίνουμε βέβαια τα έδωσαν, αφού ο τραγουδιστής έχει πολλούς θανατικούς θαυμαστές τους οποίους έχει καταφέρει εκτός από τη φωνή του να κερδίσει και με την έντονη προσωπικότητα, αλλά και με τις δηλώσεις του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, έγινε έξαλλος με την προσβολή που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, προς τους τηλεθεατές του «Άγιου Παίσιου», και του μίλησε έξω από τα δόντια, υποδεικνύοντάς του και τα σημεία που μπορεί να γράψει τις προσβολές του.

Το εξωφρενικό ποσό των 800 ευρώ έδωσαν λοιπόν, όσοι επιλέξουν να ακούσουν τον Σταμάτη Γονίδη στη βραδινή συναυλία του την Πέμπτη (30/06) στο Μικροχώρι Δράμας από τους καναπέδες στήθηκαν στην πρώτη σειρά στο γήπεδο.

Οι σοκαριστικές τιμές και η μετατροπή του χώρου προκάλεσαν σάλο στη Δράμα, με χρήστες των social media να αναρωτιούνται αν στο τέλος της συναυλίας θα τους δινόταν δώρο και ο... καναπές.

Η αφίσα για τη συναυλία του Γονίδη